Bonde Söker Fru Kärlek åt Alla 2023

Sprid kärleken
Bonde Söker Fru Kärlek åt Alla 2023
Bonde Söker Fru Kärlek åt Alla 2023

Bonde Söker Fru Kärlek åt Alla 2023 – Enligt Alexander är den årliga traktorutställningen i Ramsele en av årets höjdpunkter. Det ger honom enorm glädje. Utomhusaktiviteter, snöskor, skidåkning och att ta in Norrlands naturskönhet står också högt på prioriteringslistan.

Musik från 80-talet är Alexanders favorit. Pojkens mamma är en munk.

Den 28-åriga getskötaren Mimmi från Öland

sextiofyra timmar

Den 28-åriga getskötaren Mimmi från Öland Mimmi bor i idylliska omgivningar på sydligaste Öland och är en tjej med flera talanger och många intressen. Hon har en bakgrund i matematik, är en skicklig kock och gillar dans och motorcykelracing. Hon genomförde crawl-sims och en buggkurs förra året också. Gårdslivet i England och Jämtland var Mimmis tidigare hem innan hon kom tillbaka till släktgården. Just nu handlar hon om hästarna och ridningen. Trots att han väger över tusen kg beter sig Mimmis älskade hund Truls som en liten valp.

Som bondflicka hoppas Mimmis och hennes blivande man en dag kunna återställa familjens pittoreska sekelskifteshus. En termin tillbringade med MC på de små grusvägarna på Öland är också mycket önskvärt. Detta är användbart för den person som vill dejta. Lantlivet och gummistövlar i leran är Mimmis favoritsysselsättningar. Mimmi ligger mitt i hisnande landskap på gården och ett hus i anslutning till ett naturreservat med kungens jakataträd som bakgrund. Jens, en 27-årig bonde specialiserad på fläsk och korv, och Hedemora

Utanför Hedemora bor Jens på en magnifik släktgård. Han och hans pappa kör jordbruk och snickeri dit. En som han tog ett medvetet beslut att fortsätta vid femton års ålder. Den självklara och tydliga prioriteringen är att gifta sig och ta över släktgården. Ändå har kärleken också mognat och blivit mer kraftfull. “Spela någon som du vårar öppna sig för och kan vara skör ihop med är det vackra med kärleken.” För Jens var det viktigaste i världen att hitta den och bilda familj med henne. Han är en sann monark, säger Linda Lindorff. Han är ganska stor, stark och påverkad. Samma som Bamse.

När Jens lämnar Hedemora älskar han Dalarna allra bäst. Han har kärlek i sin framtida kärlek, men hans största dröm är att se världen. Intressant fakta: Han lyfte en gång en stång som vägde 300 kilo medan han tränade. Skicka en hjärtlig kyss.

Utanför Falköping är Michael bosatt. Hans entreprenörskarriär inkluderar att grunda en av Sveriges första traktorgårdar 1995; han är 57 år gammal. Han såg bara möjligheter för sig själv och sin fru Ann och agerade direkt på idén. Tills deras liv vändes upp och ner 1996 kändes allt spännande och underbart. När de gick gjorde de musik.

Tyvärr föll Anns hjärta när hon sov in en morgon trots sin svåra sjukdom. Samlevde i huset samtidigt var parets två barn, Joline, som är ett halvår, och Veronica, som är tre år. Michael minns väldigt lite om de andra fallen. Livet och spädbarnens välmående var det enda som räknades. Detta hade inte hänt om jag hade valt att inte skaffa barn.

Michael har satt sin familj och sina vänner först sedan den händelsen. Men det kommer snart att ändras. Är det möjligt att bli gravid igen vid 57 års ålder? Det är vad Michael vill veta. Han har många ambitioner, som att driva trädgårdsbutiken eller starta ett café i trädgården, och hans idealkvinna är någon som är snäll, generös och entusiastisk över dem alla.

Kuriosa: Michael är älskar av countrymusik och har varit på MC-termin i USA. Att vara på sjön är något han tycker om att göra oavsett om han är på häst eller motorcykel. Dessutom är han professionell traktorförare.

Följ med tre bröder i deras jakt på sann kärlek i årets Bonde söker fru-säsong. I Kärlek åt alla ges ytterligare fyra bröder möjlighet att hitta kärleken. Linda Lindorff är naturligtvis värd. Bondekillarna som letar efter en livspartner uppvaktar aktivt kvinnor:

Michael, 56 år, Strutsbonde, Falköping

Strax utanför Falköping ligger Michael, som 1995 etablerade en av de första strutgårdarna i Sverige. När Michaels fru Ann dog av hjärtsvikt 1996 tog hans liv en annan väg. Michael minns väldigt lite om de andra fallen. Livet och spädbarnens välmående var det enda som räknades. Michael har satt sin familj och sina vänner först sedan den händelsen. Men det kommer snart att ändras. Är det möjligt att bli gravid igen vid 57 års ålder? Det är vad Michael vill veta.

Den 28-åriga getskötaren Mimmi från Öland

På Ölands sydligaste punkt bodde Mimmi mitt i pittoreska landskap. Gårdslivet i England och Jämtland var Mimmis tidigare hem innan hon kom tillbaka till släktgården. Just nu handlar hon om hästarna och ridningen. Som bondflicka hoppas Mimmis och hennes blivande man en dag kunna återställa familjens pittoreska sekelskifteshus. En termin tillbringade med MC på de små grusvägarna på Öland är också mycket önskvärt.

Den 27-årige Hedemora bonde Jens är specialiserad på kött och korv.

Utanför Hedemora bor Jens på en magnifik släktgård. Han och hans pappa kör jordbruk och snickeri dit. En som han tog ett medvetet beslut att fortsätta vid femton års ålder. Den självklara och tydliga prioriteringen är att gifta sig och ta över släktgården. Ändå har kärleken också mognat och blivit mer kraftfull. När Jens lämnar Hedemora älskar han Dalarna allra bäst. Han har kärlek i sin framtida kärlek, men hans största dröm är att se världen.

Bonde Söker Fru Kärlek åt Alla 2023

Kärlek till alla medlemmar som är singlar och söker kärlek:

Joel, en man från Valbo, är 23 år gammal.

Årets yngste bror, Joel, bor i Valbo, inte långt från Gävle. Ett familjeföretag drivs utanför Joels hus. Han är full av liv och lycka. Att äga en vidsträckt egendom med en ståtlig herrgård är drömmarnas grejer. Vikten av familjevärderingar är viktig för honom, och han hoppas på ett livslångt engagerat partnerskap. En långt ifrån färdig tjej som drömmer om att få äga en ponny en dag. Om du är villig att gå in på det med Joel, kommer köpet att täcka hela hans stolta familj – 11 syskon och deras makar och barn.

Karel, en 24-åring från Ramsele, är känd som Alexander.

Bara sju mil nordost om Sollefteå, i den charmiga byn Ramsele, bor Alexander. Håll fast vid dina känslor när du, Alexander, inte bara behöver boka ett flyg på tjugo mil engelska för att gå på en dejt. Trots att han fortfarande är ganska ung har han renoverat sin farfars hus och byggt en koja på den pittoreska Fjällsjöälven som gränsar till fastigheten. Att ta sig an utmaningen för varje dag och finna glädje i livets enkla nöjen är viktigt. Att hitta en kvinna som delar hans entusiasm för att leva på landsbygden är det ultimata målet.

Daniel, bonde och slaktare från Västra Löa, är 48 år.

Daniel togs bort från “Bonde söker fru” för ett decennium sedan på grund av en hjärtinfarkt och efter operation. Trots att han fortfarande är obunden är han vid bättre mod idag. En familjeträdgård är ett annat jobb som Daniel har vid sidan av sitt yrke på en behandlingsanstalt. Frågar du Daniel så har han inte kommit in i ett förhållande sedan tiden precis har gått. I sin jakt på kärlek fantiserar han om en gård som är mer levande och kaotisk.

Hjo (26 år) och Tom

I förra säsongen av Bonde söker fru åkte brevskrivaren Tom Nilsson till gården för att söka kärleken hos Elin. Alla ville dock att han skulle gå först. Han förbereder sig för att ta sin hämnd i Love åt all. Därför är han pionjären i Bonde söker frus historia som går från att skriva kärleksbrev till att få möjlighet att söka kärlek genom band.

Tom arbetar för närvarande på en fjällgård i Hjo; han föddes på en gård utanför Tidaholm. Han bor för närvarande i ett strandhus bredvid en fjällgård, men han drömmer om att en dag äga och driva sin egen gård med sin framtida familj.

Vi beklagar att vi inte kunnat fortsätta initiativet, eftersom Bonde-spin-offen Kärlek åt alla har uppskattats mycket. Enligt exekutiv producent Clara Tengbom “förde tekniska problem inom produktionsbolaget oss till slutsatsen att detta blir sista säsongen .”

Jag känner att det är känt på Play med ett nytt bondeformat och vet att det måste vara skärmande. Så lätt, det finns redan många idéer. Med denna show vinner programledaren Linda Lindorff för andra gången i karriären. Eftersom hon också var programledare sändes “Wild Kids” tidigare under hösten också.

Efter att ha blivit trött på att vara singel planerar Linda Lindorffs son att åka över hela landet för att träffa sin mamma nästa år. Upptäck årstidernas skiftande här! Kärleken blommar ut på nytt med början på ett nytt år. Bonde söker frus senaste säsong innehåller sju behöriga killar på jakt efter kärlek.

Sju kilometer nordväst om Sollefteå, i den charmiga byn Ramsele, bor denne 24-årige Alexander. Någon som, möjligen med undantag för de långa somrarna, har en i princip lika stor förkärlek för skogen och dess lövverk. Håll fast vid dina känslor när du, Alexander, inte bara behöver boka ett flyg på tjugo mil engelska för att gå på en dejt.

Trots att han fortfarande är ganska ung har han renoverat sin farfars hus och byggt en koja på den pittoreska Fjällsjöälven som gränsar till fastigheten. Att ta sig an utmaningen för varje dag och finna glädje i livets enkla nöjen är viktigt. Att hitta en kvinna som delar hans entusiasm för att leva på landsbygden är det ultimata målet.

Bonde Söker Fru Kärlek åt Alla 2023
Bonde Söker Fru Kärlek åt Alla 2023

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!