Björn Goop Pojkvän

Sprid kärleken
Björn Goop Pojkvän
Björn Goop Pojkvän

Björn Goop Pojkvän – Sommaren 2017 utbröt en konflikt mellan Stall Goop och ett antal av ståndets andelsägare. Enligt NWT uppgick böterna för förfalskade dokument, brutna avtal och skadade hästar till följd av felaktig träning till 1,3 miljoner svenska kronor.Nu har bostäder bakom de ekonomiska pelarna restaurerats. Det känns bra att det är över. Björn Goop säger till Travronden att de insett att anklagelserna var falska och att resonemanget var felaktigt.

Efter en längre tids arbete kan nu Färjestadstränaren rullas ut.Det har inte varit roligt alls. Det har skett en hel del ny utveckling, och folk gör antaganden och skapar spänningar. För ren njutning av det, envisas jag med att använda trav och hästar. Jag vill ha kul när jag reser med hästägarna. Björn Goop säger till Travronden, “Att hänga med i det där tjafs är inte min grej.”

Björn Goop, en stjärnkusk, blev i oktober den första svenska kusken att nå 7 000 höjdmeter. Han registrerade nyligen sitt 2 000:e träningspass. 2011 tog han över sin pappa Olles verksamhet.Räddning nästa vecka; det kommer inte att vara alltför vidrigt på våren. V75 o Oslo, Östersund, idag På söndagen vann Moni Viking fjärde platspokalen. Han hade ett “iem myste” med Mickan i huvudet. Det finns en miljon spelare. Visst, han har gått förbi smällen han fick i Harpers.

Betting Pacer vinner upp till sex gånger sin insats på Axe. Tjejerna vill åka till Tingseryd om 12 dagar, vilket är en sträcka på 1600 meter och kräver bara stenskor.Arbetsdag på morgonen har Björn kommit tillbaka från sitt sabbatsår och hoppas vinna en hel del ledighet innan helgen. Vi håller fortfarande på med trädgårdsbanan, som kanske är klar nästa vecka.

Utan nederbörd på minst tio dagar växer gräset, men kanske inte så mycket som bondaren skulle vilja.Hamnbussen drar in; det finns 9 st 2 ringar att träna på innan start. Vi har börjat röja upp banan (sandgrus), vilket kommer att ta många timmar. 200 tjejerBjörn är borta i skolan en termin och han planerar att spela tennis och andra sporter medan han är borta. Byt till en annan ordföljd.


Sliten i markörerna, tur vi har dammen på gården; Jag vet inte hur många tunnrar Martin kör ute om dagen, men det är minst 15.Spännande!! På söndag kommer en hästbust med två ringmärken till trädgården. Debatten om Olle Goops avgång ägde rum på onsdagen. Dödsfallet beskrevs som plötsligt av tidningen Aftonbladet. Reaktionerna har varit så massiva att de har krossat en av sportens giganter genom tiderna.Nu har Annika och Björn Goop skrivit om sin brist och det stöd de fått på ståndets hemsida.

Ikonen Olle Goop har gått bort i en ålder av 78. “Han var inte bara en stor man på banan utan också en underbar pappa till Annika och pappa till Björn. En pappa som levde upp till allas lov när det gäller sin snabbhet. Som alltid tog sig tid för andra och gav allt.Olle älskade sitt Lökene, vår snart gröna trädgård, och nu börjar den blomstra. Det är fläckar och strödda blommor.

För oss alla här i Lökene har de senaste tre dagarna varit särskilt ansträngande. Vi uppskattar blommorna som har förgyllt vårt hem, våra meddelanden, våra måltider och våra samtal. Vi trodde aldrig att det skulle finnas så många vänner där ute, men vi har hört från underbara medarbetare i Sverige, Frankrike och över hela världen. Än en gång, stort tack, Er.

Björn planerar att köra V75 i Halmstad under förmiddagen. Du bör inse att han förmodligen inte är lika stark som han en gång var, men han tänker fortsätta spela med avsikten att vinna, precis som Olle alltid velat. Innan söndagens vandring i Chartres packade G.R.J.s Wolverine fem raka segras. Jonathan Carre väckte som vanligt de sovande jättarna på savannen. De fick en bra start och landade säkert borta från hästarna. Där, med lite hjälp av Good Vibrations galopperande i bakgrunden, lyckades de ta sig upp.

Till slut gick de head-to-head med en infödd toscaner som heter Ornello, och med cirka 400 meter kvar, efterlyste Jonathan Carre en hästanfallsorder och lämnade sina rivaler i dammet. Det var lagets första seger.Jörgen S. Eriksson är ansvarig för att träna ninjavalacken efter Yield Boko. Värdet på segern var 11 250 euro, vilket motsvarar nästan 130 000 svenska kronor. Walner-sonen Sunrise har vunnit 3 varv och tjänat 426 000 svenska kronor på 15 starter. Femteplatsen i Solvallas ringhall öppnade upp i senaste framträdand.

I söndags körde Traveras ägare Lutfi Kolgjini och Stall Behll ut flocken till försäljningsområdet och Karin Walter Mommert och Kerstin Walter lade sina röster i den fyra år långa försäljningen.Det vinnande budet för hästen som tävlade i både SM och Breeders’ Cup var 1 050 00 svenska kronor.Sammantaget ser vi att Stall Zet betalade 431 000 svenska kronor för att förvärva In Love Mearas.

Björn Goop Pojkvän

Tävlingarna är värda det i Axevalla och Oskar Kylin Blom har ytterligare två hästar redo att gå under GS75-tiden. Båda bör tilldelas poäng när de görs, men den första ut är The Bald Eagle (GS75-3), som kommer från femte plats i silver.Han har ordning på sitt liv. Han presterade beundransvärt i sitt senaste lopp, och jag tror att han har blivit bättre för varje lopp han har kört i år. Det verkar som om formen är ganska bra. Jag har ingen aning om vad någon annan tänker i början. Han är snabb att komma igång, men stigningen är brant, så vi får vänta tills bilen rör sig innan vi bestämmer oss för om vi ska gå på tomgång eller ta ledningen.

Lady Rose (GS75-4) var den senaste tävlande i klass II på V75, och hon tog sig upp till tredje plats utan att använda sina ryggband för första gången.Jag var nöjd med investeringen eftersom jag hade spekulerat i en vecka att hon skulle göra ett mycket riskabelt drag.Jag vill inte påverka någonting just nu, så jag säger inget annat. Jag tvivlar på att det var orsaken till olyckan, men jag vet att jag letade efter någon form av bula när hastighetsmätaren visade V75. Hon har väldigt svaga fötter, varför hon inte kan gå på barfoting just nu. Så vi ska hushålla, kanske till Stochampionatsuttagningarna…

Henrietta Wirola, 35, träffade sin kusken Björn Goop, 32, när hon jobbade med travhästar. De har varit tillsammans de senaste sju åren.
Det var enkelt och vi hade en bra tid att lära känna varandra. Vi bestämde oss för att äta lunch tillsammans och ha jättekul. Men vi skulle inte fatta några förhastade beslut. Hon säger att vi inte var beredda att flyga och hon har rätt. De reste tillsammans i ett helt kalenderår och tog sedan sitt investeringsbeslut.Det var en svår termin. Hon säger att vi blev ganska nära.

Jobbar med sambon

Hon anställdes av Stall Goop och flyttades till gården där hon nu bor med Björn.Jag jobbar här precis som alla andra. Jag hjälper till med vardagen och tar hand om två katter som jag skunk. Hon nämner bland annat Conny Nobell och Björns häst Tigger.Hon ser inga problem med att arbeta tillsammans och leva tillsammans.Det här fungerar riktigt bra. Hon säger: “Vi håller fast vid något vi båda älskar.” Jag tillbringar mycket tid i skåpet, men vi lär inte känna varandra riktigt utanför arbetsplatsen. Många tror att det kan bli ganska svårt
Filmcitat

När de inte är på jobbet är det lätt för dem att bara koppla av hemma.Hon säger att när vi är hemma tittar vi på film och ibland somnar vi på soffan. Men de är inte alltid hemma tillsammans; faktiskt är de oftast ute på semester.I bilen har jag och Björn en trevlig pratstund. Det finns ingen annanstans för oss att ta vägen, så vi måste kämpa för den här platsen med hela våra hjärtan och själar. Jag hoppas kunna se de flesta tävlingarna. Men jag värderar mitt arbete mer än Björns. Men det är mycket att göra hemma, så jag brukar vänta på att han ska komma hem, säger hon.

Trots att Björn springer många långa sträckor blir hon inte överdrivet orolig.Jag är medveten om hur skicklig han är. Men om han fortsätter att göra dumma miner mot mig, kanske jag kniper. Det händer dock inte alltför ofta.Hon ser inga nackdelar med att umgås med ett proffs.Jag ser bara inga sprickor. Vi är alltid lika glada över att ses. Henrietta Wirola hävdar att vi fyra bara har haft en vecka tillsammans hittills.Henrietta kan ha studerat agronom vid ett finskt universitet, men det som verkligen intresserar henne är katter. Det här är riktigt coolt. Vintrarna är kalla, men somrarna är trevliga. Men så länge min kropp och hälsa orkar så tänker jag fortsätta.

Björn Goop Pojkvän
Björn Goop Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!