Sprid kärleken
Bianca Ingrosso Rumpa
Bianca Ingrosso Rumpa

Bianca Ingrosso Rumpa – Ingen ska tvivla på att Bianca Ingrosso är pålitlig i sin affärsverksamhet. I början av sommaren kan till exempel Expressen ha rapporterat att hon gjort en vinst på 202 miljoner svenska kronor (cirka 29 miljoner dollar) i sitt bolag Sammy-innehav, vilket kunde ses i årsredovisningen för föregående år.

Skandalen härrör från att Bianca Ingrosso sålde sin andel i Caia Cosmetics, ett företag som ägs av Beauty Icons. Och tidningen rapporterar att ökningen med 29 procent uppgick till 145 miljoner svenska kronor. Att influencers, tv-personligheter och entreprenörer stal ytterligare 57 miljoner svenska kronor från Bianca Ingrosso AB:s moderbolag. Hon betalade totalt 45 000 000 USD för att köpa sin 50-procentiga andel i Caia Cosmetics, ett företag med ett uppskattat värde på över 5 000 000 USD per aktie.

Att säga som svar på reklamkritik

Om du följer Bianca Ingrosso vet du att hon ofta samarbetar med andra varumärken. Ändå, vid sidan av, har annonser för ett företag som hon inte äger vuxit fram. Så nu ställer hon upp fötterna och förklarar att det hela är en lurendrejeri. Bianca Ingrosso skrev i en Instagram-story, “Ni måste ta det på tro att detta är en karaktärsskildring av min kropp och själ i någon udda reklam.” Bianca Ingrosso är framträdande i bilden som hon använder för att marknadsföra sina strumpbyxor. Bilden finns ovan.

Utspelade sig i mansorienterad reklam

En kommersiell bild där Bianca Ingrosso tidigare medverkat hade kollapsat tidigare under sommaren (RO). I den beskriver hon de fyra faserna av menstruationscykeln: blödning, ägglossning, livmoderkramper och premenstruellt syndrom. Detta uppnås genom kroppsspråk, gester och presentation.Men inte alla som såg reklamfilmen gillade den, och RO fick ta itu med fyra klagomål innan den slutligen avslogs.

Den svenska realitystjärnan Bianca Ingrosso, 24, har varit känd för att äta allt och vad som helst på sistone. Förutom att vara en av Sveriges mäktigaste personer har hon blivit ett centralt fokus i både Norge och Sverige för dokusåpan “Wahlgrens Värld”, tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren (51) och sin yngre bror Benjamin Ingrosso (21).

Ska användas privat


I podcasten avslöjar hon att hon och hennes man har en samling hemfilmer men att de är strikt för personligt bruk. Hon och Cohen var långväga partners i många år, så det är självklart att systemet måste ha utvecklats från det.Jag har inga som helst problem med att förmedla detta. Jag har filmat med Phillipe några gånger. lite ljud eller så höll jag kameran.”

På grund av det faktum att de hade levt på stora avstånd från varandra vid olika tidpunkter, var de tvungna att ta till kreativa lösningar för att hålla gnistan vid liv i deras förhållande även när de var ifrån varandra.Det finns frågor om tv-personligheten har visat intresse för sig själv i de sexvideor hon skickat till den 25-åriga kjresten som diskuteras i podden.

Av-og-på-forhold

Redan då har det bara gått några månader sedan det blev allmänt känt att reality-tv-stjärnan St. Jerome hade återförenats med sin gamla låga, Phillipe Cohen. Vid den tiden hade paret lagt bakom sig några mycket svåra tider. Jag var helt deprimerad den första månaden efter att vi äntligen löst våra meningsskiljaktigheter.

Bianca Ingrosso Rumpa

Det var inget arbete jag behövde göra; alla mina vänner åkte hem till sina egna familjer och freden kom. Jag har sparat mycket pengar under de senaste fem veckorna. I sommar flyttar jag tillbaka till huset där mina morföräldrar en gång bodde. Vi har fortfarande många av dem runt omkring. Böcker för barn, en lek att släpa, ett oändligt antal studsmattor och tidningar från 1950-talet. Din middag blir smal på sommaren och i reklam om du delar stickmönster, kakrecept och husmorstips. Modeller annonserar en global modefluga, men deras glaserade blickar är desamma som våra.

Kvinnor har blivit den dominerande demografin i dagens marknadsekonomi. Alla rimliga ansträngningar för att förbättra broderskapets styrande normer har gjorts, och de fortsätter att göras. I Danmark är ett lagförslag som föreslår obligatorisk märkning av vilseledande reklammaterial och samriskföretag (GP 19/7) nu i lagstiftningsprocessen. En liknande lag stiftades i Norge föregående år.


Det är inte längre nödvändigt att retuschera bilderna. Kropparna som kommer att fotograferas har redan förbättrats kirurgiskt, och ägarna till privata estetiska kliniker tjänar pengar. The Aesthetic Society, en grupp dedikerad till utvecklingen av kosmetisk kirurgi, förutspår att antalet ingrepp som utförs i USA kommer att öka med 54 % till år 202121.

Det finns inga tillgängliga data om plastikkirurgi i Sverige (som bröstförstoring eller gumsförminskning), även om branschen säger att intresset för plast ökar (SvD 16/3 2021). Vad består denna utveckling i? En möjlig förklaring är att kändisar främjar fillers genom att skapa dem själva.

Det är hjärtskärande att höra Bianca Ingrosso prata om bulimi i sitt sommarset 2018, och sedan höra henne prata om det om och om igen på sina vloggar. Tillgång till sport-bh och underkläder som hon bär i sitt betalda partnerskap med sig själv. Det känns så bra att träna! Och pengarna återförs till företaget i form av en individuell bonus.

Var kan jag hitta ett barn som aldrig har blivit köpt, rakat och bortskämt till perfektion? Namnkontroll från hela världen till Avicii-arenan avslöjar vad som motsvarar värdelös symbolpolitik. Så istället för att bekämpa psykisk ohälsa fungerar ambition som ett substitut. Det kan inte vara så att det är en bra idé att motverka den nyliberala feminismen som styr internet. Om så är fallet bör du nog hålla dig till verklighetsbeskrivningen. Efter att ha gjort det inser man att ett litet observationsmärke ser ut som en kvinnlig människa.

Bianca Ingrosso Rumpa
Bianca Ingrosso Rumpa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!