Sprid kärleken
Axel Schylström Olycka
Axel Schylström Olycka

Axel Schylström Olycka – Han är nu en nationellt turnerande seminarieföreläsare efter att ha hittat stjärnstatus på Idol och uppträtt i Melodifestivalen. Melodifestivalen är värd för Axel Schylström igen. Axel Schylström placerade sig på femte plats i 2015 års Idoltävling. Albumet “The Champion” släpptes samma år, vilket markerar hans debut.

Hon sjöng “När ingen ser” och gick vidare till semifinalen i Melodifestivalen 2017. Två nya ostar, tillverkade av Axel Schylström, har gjort en triumferande comeback på marknaden efter sex års frånvaro. Medan han tävlade i den första omgången skrev han texterna till “Georgeous” och “Mer av dig” av Theoz.

Två av Axel Schylströms öron skars av i en fruktansvärd olycka. 2012 fick 19-årige Axel Schylström från Norrköping på en spännande ridutflykt 16 000 volt i kroppen. Efter sina omfattande skador utstod han månader av kämpande för sitt liv samtidigt som han förlorade en betydande mängd blod. Axel har redan tagit upp värkarna och sagt att de kvarstår även när han inte uppträder, inför den här intervjun.

Uppe på scenen ökar pulsen. Oavsett så händer det dagligen. Du kan inte låta bli att lägga märke till denna egenskap, för den finns alltid där. Efter fem års hantering har jag dock lärt mig att acceptera det. Han sa till Aftonbladet 2017 att känslan av att köra utan bromsar är helt främmande för honom.

Oavsett omständigheterna har han konsekvent visat en vilja att lyssna och kommunicera. Att visa dem, inte försvara dem, är målet. Jag passerade en tröskel när jag började bry mig för mycket om vad andra tyckte om mitt arbete och hur bra jag gjorde i klassen. Han ger tidningen Elinstallatören ord om att han verkligen är där och nekar till brott. Axel Schylström berättar också om sitt liv som konstnär samtidigt som han levde med en grav funktionsnedsättning.

Flyttade till Stockholm med sin fästmö.

Axel korsades först med Malin, som skulle fortsätta att bli hans flickvän, medan de båda var studenter vid Linköpings universitet. Han avslöjade i en intervju med Hänt 2017 att paret planerade att bli kopplade efter att ha köpt ett gemensamt hus i Solna, strax utanför Stockholm. I Stockholm planerar Axel att koncentrera sig på sin musik, enligt Hänt, medan Malin fortsätter jobba som sjuksköterska. De meddelade sin graviditet med en dotter i februari 2022.

Det mest uppskattade fotografiet 2022 – det av dottern

Axel Schylström blev förälder för första gången sommaren 2022. Hans sätt att visa sitt barn hur mycket han älskade henne var genom ord och bilder. Ovan kan du se hans fru, som lade sin hand på hans mage när han låg och dö. 1983 deltog de i Melodifestivalen. Det var helt oförutsett att kärleken skulle förtära mig i den utsträckningen. Jag har dock utvecklats.

Det verkade som att hela mitt väsen gjorde sig narr av mig när hon först lade sin hand på mitt bröst. På spel. Detta Instagram-inlägg från Sverige 2022 har fler likes än något annat. Vid den tidpunkten skulle bilden ha fått reaktioner från cirka 1,3 miljoner individer. Bragden krediterades av Axel Schylström själv, som också präglade föremålet på bilden.

Måndagar som denna sticker inte ut. Axel Schylström, som ses på bilden chatta med SVT, sa att det är uppseendeväckande att se sin lilla, förvirrade dotter i sitt knä i kontrast till resten av scenen. Länge gjorde Axel Schylströms uppriktighet honom till en lätt måltavla.

Han meddelar det på Instagram. Nuförtiden kommer han dock att bära sina öron med stolthet. Trots sina elaka kommentarer trendar artisten just nu på sociala medier med beröm. Frågade: “Vad hände egentligen?” Prinsessan Diana frågade hela tiden. Vilket parti gjorde vad ont? Avslutningsvis, vad sa hon?

En ny podcast från Nöjeslivt finns på denna länk:

Efter att ha tävlat i säsongen 2015 av Idol slogs Axel Schylström ut på en femte plats. Det var 2016 när han släppte sin jättelåt “The Champion”, och 2017 var hans debut i Melodifestivalen, med “När ingen ser.” Det andra tillfället var hans nästa stopp. Axel hade en nära-döden-upplevelse inte långt innan idolturnén blev populär.

16 040 volt strömmar genom kroppen

Två dagar före studenten klättrade artisten i en trädstam med 16 000 volt som strömmade genom kroppen. Tredje klass hade effekt på 70 % av Axels kropp. Efter olyckan fick Axel genomgå ett antal operationer, men han tappade aldrig balansen. Till en början kände jag mig så självmedveten om att vara ute offentligt att jag hade svårt att göra något, inklusive att gå till mataffären.

På något sätt kände jag mig monstruös. Jag hade dock nått min bristningsgräns och kunde inte hålla ut att gråta längre. Jag gick inte runt och blev uppfylld eftersom jag saknar förtroende för mina hästkunskaper. Det enda alternativet han hade, sa han till Expressen, var att ändra sitt perspektiv.

Axel Schylström Olycka

Därefter vädjade han:

Vi blev vänner efter ett tag, och jag insåg att det ibland är bra att vara ifrån varandra. Ändå gick framstegen gradvis. Jag satt på huk ett bra tag innan jag till slut fick lyfta mig. Men jag lärde mig mycket av det ändå. Han håller nu tal på skolor och företag och använder sin berättelse för att uppmuntra människor och visa att vi alla är fantastiska precis som vi är, brister och allt.

Twenty-23 Swedish Melodifestivalen, Karl-Eric Schylström

Hans återkomst till Melody började förra året med ett gästspel på “Gorgeous”, en låt som hon är med på en betydande samling. I en Instagram-video betonade han vikten av att förlåta sig själv, odla självmedkänsla och, viktigast av allt, bli vän med sin spegel. Men en bild som han lade upp på Instagram i lördags, precis innan hans show på Melloscenen, blev viral.

Skottet togs direkt efter kollisionen och Axel delar med sig av det i inlägget. Innan natten faller känner jag att jag vill sova lite. Känslor snarare än intellekt eller analys. Detta är vettigt för mig. För att hedra den här mannen och alla andra som var i mörkret om hans karaktär vid den tiden, ville jag informera er om att jag kommer att sjunga ikväll.

Eftersom ingen någonsin trodde att han skulle komma tillbaka, fanns det några som bara ville försvinna från tillvaron. “Grabben, ikväll tittar hela Sverige på:” skriver han under sina efterföljande repliker. Precis innan sändningen, när mina nerver är ömtåliga och mitt hjärta rusar av spänning, tog jag det här fotot.

Jag ville ta en minut för att fira och uttrycka min stolthet över allt som har hänt sedan dess. Denna frukt är riktigt söt och läcker. Saker och ting går framåt, så mycket är säkert. Tydligen lägger Axel upp “Vi ses i rutan” på sin Instagram. I kommentarsektionen har han fått hundratals meddelanden om kärlek, stöd, uppmuntran och tacksamhet från individer efter att hans inlägg blev viralt.

Någon skrev “Du är grym” och skickade till Axel. “Axel, du har kämpat varje dag från början!” “Nästa vecka kommer vi definitivt att ringa dig!” är skriven av någon annan dock. Enligt en tredje part är du bäst. Jag väntar med spänning på nyheter angående Melodifestivalen. Axel må ha kämpat på i Melodifestivalen, men han lyckades ändå få mycket respons.

En innovativ slutsats, en logotypöverlagring

“Du får min röst och är en vinnare för mig vad som helst!” För oss som av olika anledningar inte kunde behålla vår “felfria” fasad men lyckades få en som drar till sig uppmärksamhet, tjänar du som ett exempel och en inspirationskälla. Någon skrev: “Jag beundrar din vilja att uppträda för Allt.” Upprepade gånger noterat.

Om du ska fortsätta, skriver en annan person. Det är häpnadsväckande att du inte kommit längre. Din otroliga. Det är svårt att tävla på en jämn spelplan i helvetet då det i princip bara är en musiktävling. Enligt den tredje har jag vunnit. Axel Schylström uppträder i Melodifestivalen imorgon. Den här låten sticker ut från hans tidigare verk på ett sätt som ingen annan har gjort. Att vara sanningsenlig i sin framställning är vad han säger till MåBra.

Axel Schylström, 29, sjunger inte bara Gorgeous idag, utan han tävlar även i Melodifestivalen som låtskrivare till Mer av dig, en låt som tagit sig till kvartsfinal och med Theo Z. “Allt är under kontroll,” han gör med MåBra där det är enorma dagar för artisten. Mitt huvudfokus är att ge en solid prestation när jag står på scenen. Han har stor glädje av att skämta om att han inte har haft någon ångest och att han sätter all sin tilltro till det.

I bakgrunden Karl-Eric Schylström

En subgenre som Axel Schylström medverkar i är ursnygg, och dess centrala tema är självacceptans. Enligt konstnären är detta erbjudande helt skilt från hans tidigare verk. Även om han inte tror att hans album kommer att bli särskilt framgångsrikt, säger han att det är hans främsta mål att släppa det.

Att sjunga på engelska är bara en del av det. Låten fortsätter med att säga att istället för att vara så hård mot sig själva, borde folk bli vän med sig själva och förlåta sig själva för sina mörka sidor. Jag önskar att min musik kunde lyfta och inspirera alla som hör den.

Han uttrycker sin önskan att det ska märkas och uppmanar lyssnarna att vara mycket uppmärksamma. Goör tog sig äntligen till Idol 2015. Med bidraget “När ingen ser” och Theozs hjälp på “Som du vill ifjol” vann de 2017 års Melodifestivalen tillsammans.

Norrköping är utgångspunkten.

Sambon Malin Halvardsson och hans dotter är familjemedlemmar. Till Theozs kommande event skriver Gorgeous nu låten “Mer av dig” till Melodifestivalen 2023. Charlie Eriksson delar värduppdrag för showen “Aldrig ensam i vår ihop” med sina medprogramledare. En chans till en ny början dök upp för Axel Schylström efter olyckan.

Axel Schylström Olycka
Axel Schylström Olycka

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!