Axel Jutterström Föräldrar

Sprid kärleken
Axel Jutterström Föräldrar
Axel Jutterström Föräldrar

Axel Jutterström Föräldrar – Det nybildade Eksjöhuslaget har haft fullt upp med att introducera nya åkare inför sin första säsong i Visma Ski Classics. Axel Jutterström i IFK Mora gjorde det sista målet. Axel Jutterström är en lovande Mora-löpare som visade lovande förra säsongen och nu satsar gården på Team Eksjöhus.

Axel har tävlat på nationell nivå sedan skidtävlingen i Mora och han har tagit hem en mängd troféer från SM, Sverige Cup och Nordic Cup. Trots att han redan simmat Vasaloppet och Vldalsrennet är en helhjärtad satsning på lån något som bara varit aktuellt på senare tid. Axel Team Eksjöhus blev intresserad när han visade lovande under säsongen.

Att vara uppe i Mora och med Vasaloopen betyder mycket för mig. Eftersom jag alltid har föredragit de längre avstånden har jag funderat på om lnglopp är en givande investering eller inte. När jag lärde mig om Team Eksjöhus såg jag det som en fantastisk möjlighet att växa som skidåkare. Mitt primära mål för första terminen är att observera och lära av Morten, Ari och resten av katterna. Mitt långsiktiga mål är att bli en respekterad figur inom ungdomsrörelsen.

Vi är extatiska över att Alex har skrivit på med oss, och vi förväntar oss att han kommer att vara en stor bidragande orsak till vårt teams framgångar under de närmaste åren och därefter. Enligt tränaren Espen Träldal gjorde han ett bra intryck vid Eksjödammen. Axel har tävlat på nationell nivå sedan Mora skidgymnastik, och han har fått hem en mängd troféer från tävlingen. Trots att han redan simmat Vasalopp och Vldalsrennet är en helhjärtad satsning på lån något som bara varit aktuellt på senare tid. Axel Team Eksjöhus blev intresserad när han visade lovande under säsongen.

Att vara uppe i Mora och med Vasaloopen betyder mycket för mig. Eftersom jag alltid har föredragit de längre avstånden har jag funderat på om lnglopp är en givande investering eller inte. När jag lärde mig om Team Eksjöhus såg jag det som en fantastisk möjlighet att växa som skidåkare. Mina mål för första terminen är att observera och lära av Morten, Ari och de andra katterna.

På pappret vill jag bli en ungdomsledare, men den här säsongen anstränger jag mig extra mycket för att vara i form så att jag kan arrangera ett framgångsrikt Vasalopp på hemmaplan.Christina Jutterström var en banbrytare inom många olika områden; hon var den första kvinnan som blev internredaktör på Rapport och chefredaktör på Dagens Nyheter, för att bara nämna två av hennes många prestationer.

Hennes strävan efter att hitta sitt eget sätt att leda i en värld som domineras av manliga förebilder beskrivs i hennes nya memoarbok, Uppfostrad av män. Hon har inte fått någon formell utbildning i ledarskap.När man är på toppen av sitt yrke och har uppnått status som kock, har han eller hon ingen tid för introspektion.

När jag kom till Göteborg som professor behövde jag inte längre vara köksmästare och jag var fri att följa forskningen medan den bedrivs. Jag hittade äntligen mig själv där.Det behövs tid för att bli vän med sig själv. I köket får man inte vara rädd för att uttrycka sina egna känslor. Mitt intryck är att dagens unga ledare är bättre utbildade i ledarskap än vad deras föregångare var. Journalisten och mediepersonligheten Christina Jutterström återvände till sin barndoms kyrka efter ett halvt liv borta och bad om vägledning när hon försökte bli en andligt mogen och mottaglig lärare. Lilla Järnlady, mer eminenta Juttan.

En återkomst till svenska kyrkan för Christina Jutterström. Lyssna på musikguruers talismaner. I en from och vördnadsfull hållning, eller kyrkofullmäktige. Har träffats regelbundet som en bibelstudiegrupp i Malmö, Sverige. Mer tid ägnas åt att begrunda Guds vilja än att läsa nyheterna.

Axel Jutterström Föräldrar

Som gammal nyhetsreporter har jag alltid varit kritisk mot dem som insisterar på att det finns absoluta sanningar. Detta kan göra mig mer försiktig när jag diskuterar orelaterade ämnen. Min arbetskamrat Ingela Agardh stannade inte särskilt länge i området, men jag minns fortfarande hur förvånad jag blev när hon använde uttryck som “Jesus flög in i mig” för att beskriva hur hennes liv plötsligt blev helt normalt efter att hon blev kristen. Sättet du beskriver det är inte alls hur jag upplever det.

Ja… men kanske lite mer reflekterande. Redan det året grävde jag fram mitt första fotoalbum. Där det i det handskrivna dokumentet stod “Professor Nyhlén kom till mamma och pappa och sa att det inte fanns så många möjligheter för Christina att blomstra”, var professor Nyhléns närvaro påtaglig. När jag bara var 16 år gammal var jag trött på falsk krupp. Det gick plötsligt upp för mig hur nära det var att mitt liv hade varit meningslöst hela tiden. Det öppnade upp något inom mig. Jag har inte riktigt kunnat tänka på det än.

För att uttrycka det enkelt var pappa landets yngsta poliskommissarie. Det är därför jag har läst så många thrillers i hela mitt liv. Jag lyckades få det, och det var ganska enkelt. Mamma ville förgrena sig ut i arbetsvärlden, men familjen var inte tillräckligt öppna för att låta henne. Istället gick hon med i en klubb och lärde sig engelska på ABF. Det var riktigt jobbigt hemma.Han hade ett ansträngt förhållande till yrkeskäret som polis. Men jag vet att han var riktigt stolt den dagen han hörde mig i radioprogrammet “Riksronden”.

De gick i kyrkan men deltog inte så mycket. Som kyrkans helgdagslotteriövervakare tog pappa med familjen till nyårsgudstjänsten så att alla kunde höra kyrkoherden läsa upp namnen på de nydöpta. Ändå hade jag vänner vars föräldrar var baptister. Och så, istället för att gå till jobbet, gick jag till frikyrkan. Söndagsskolläraren var utmärkt och barnen älskade henne.

Jag minns att vi besökte henne under veckorna också. Jag gick i söndagsskolan i totalt två år. Men om jag försöker analysera det så långt i efterhand, tror jag att kyrkan stod mer för stabilitet än kristendom.

Axel Jutterström Föräldrar
Axel Jutterström Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!