Aron Anderson Familj

Sprid kärleken
Aron Anderson Familj
Aron Anderson Familj

Aron Anderson Familj – Aron Anderson sa på Let’s Dance 2022 att han nyligen var singel.
Idag är det ett år sedan han gjorde uppbrott med ex-frun Anja Malmberg. I en helt ny intervju diskuterar han nu sitt lyckliga singelliv med Hänt. Let’s dance från 90-talet innehöll ett antal kända dansare, inklusive ‘ventyraren Aron Anderson. Där skrev han historia som den första personen i världen att någonsin tävla i formatet med en styrd pinne.

Efter hans assistans började den unge Arons fötter blöda, och han och Let’s danspartner Jasmine Takács har dansat nonstop hela sommaren och hösten. Aron släppte vid säsongspremiären av tv-programmet sommaren 2022 att han och hans exfru Anja Malmberg nyligen tagit olika vägar i livet. I en uppdaterad intervju med lyckowebbplatsen Hänt diskuterar han sitt första år tillbaka efter attacken.

Ett år efter mässan: Aron Andersons soloinsats

Aron Anderson berättar hur upproret mot exhustrun utlöstes av en omärklig diskussion men att den efterföljande tiden var svår. Det faktum att jag var tvungen att skiljas med mitt ex har varit mindre än idealiskt, men jag tror i slutändan att detta var det bästa beslutet för oss båda. Även om det har varit tufft hittills säger han det som det är.

Vidare beskriver han hur han kom till rätt plats efter att ha lyft från exmakarnas gemensamma hus i Täby. Han åkte dit i februari, en hel månad innan premiären av Let’s Dance! Det känns bra, jag sover gott i min nya lägenhet, och jag tror att mitt liv är underbart. Detta är okej då.

Men sedan blev det uppenbart att detta var normen. Det är konstigt, men jag hoppas på det bästa, säger han, och jag får intrycket av att han trivs i sitt nya kvarter. Aron berättar också att det nyfunna roliga med att vara singel ledde till några dejter men ännu inte har utvecklats till något mer än vänskap.

Jag håller med om att det har varit roligt överlag. Jag har haft flera fantastiska dejter med människor i år, inklusive några där vi tidigt insåg att vi inte letade efter en romantisk koppling men slutade med att bli fantastiska vänner ändå. Det är väldigt roligt att lära sig att känna medkänsla med andra människor. Det var kanske ingen som förväntade sig det, säger han.

Aron Anderson om hälsa: Även om Aron Anderson, som har varit sängliggande sedan han fick diagnosen skelettcancer vid 23 års ålder, har kämpat med sin fysiska hälsa under det senaste året, insisterar han på att hans mentala hälsa är OK. I slutet av december berättade han om en svår lapp där han kämpade mot feber och nervösa symptom, inklusive de som orsakats av “skitsjukdomen” cancer.

Han fick antibiotika att ta oralt efter att ha drabbats av en fågelpest och blev svag. Strax efter lades han in på sjukhuset för vad som visade sig vara en falsk blodförgiftning orsakad av en infekterad spruta som han hade använt på sina internationella resor. När det gäller hans fysiska hälsa, ja, det har varit en svår tid för Arons. Men mental hälsa är normal. Något som han känner djup tacksamhet för.

Så här, i mitt sinne, mår jag ganska bra! Fysiken är lite större arbetet. Så skönt är det i alla fall; Jag tror att det nästan är värre att ha en god fysisk hälsa och ett svagt sinne, som han förklarar för Hänt.
När TV4 offentliggjorde de tävlande till Let’s Dance 2022 var äventyraren Aron Anderson – då 34 år gammal – bland dem. Han dansar i tävlingen tillsammans med den 34-åriga professionella dansaren Jasmine Takács. Däremot ses han dansa med någon på sidan av scenen nära rampen.

Aron Anderson är en ensam man. Aron och Anja Malmberg, båda 43, var gifta i många år men är nu separerade och bor på olika adresser. Båda nu i hjärtat av centrala Stockholm. På torsdag bekräftar Aron exklusivt för Hänt att han just nu är singel och inte längre är inblandad i ett romantiskt förhållande med Anja.

De var ett åttaårigt par när de köpte Vacchi som husdjur. I fem år bodde det tidigare paret i Täby, norr om Stockholm. Men sommaren 2021 sålde de sin Viggbyholmbostad och gav sig ut på nya äventyr. Enligt sin Linkedin-profil är Anja HR-chef på Opticom Group och arbetar inom personalområdet.

På sajten använder hon följande ord för att beskriva sig själv:Jag tror på mänskligheten och universum. Jag blir energisk av att leda och utveckla mitt team, och vi har uppnått fantastiska resultat som en enhet. Jag vet att alla med rätt besättning kan göra vad som helst.Anja skriver också. Jag ger förutsättningar för mina anställdas framgång. Mina medarbetare tycker att jag är öppen och entusiastisk inför nya idéer, perspektiv och förslag.

Aron Anderson Familj

Många har motiverats av Aron Andersson. Om du lägger ihop alla påståenden som har gjorts om detta mänskliga superverktyg, kommer du inte hitta något särskilt chockerande. Trots att Arons ben inte har arbetat sedan 1997 har han erövrat berg, simmat över stora vattendrag och hoppat över vattenfall. Han fick diagnosen cancer som barn.

Trots att han slog cancer tappade Aron Andersson funktionen i fötterna. Aron Andersson sattes på det yttersta provet som lärling. I januari fick han det förödande beskedet att läkare upptäckt cancer i hans hjärta. Aron behandlades med celltransplantationer och strålning, men cancern måste fortfarande opereras bort. Som ett resultat fick Aron permanent nervskada i händer och fötter och dukade till slut för sin sjukdom. Cancern kom tillbaka, som om ingenting hade hänt hittills.

Denna gång i Arons lungor, och för tredje gången fick han opereras innan han slutligen kunde bli friskförklarad. Majoriteten av människor ansåg att detta krig var så monumentalt att allt efter det kokade ner till att helt enkelt överleva. Aron ville dock ha mer. Han ville leva sitt liv fullt ut.

För ett barn som nyligen har tappat kontrollen över sina lemmar och hittat en fristad i en rullstol kan en fotbollsmatch tyckas vara överdriven, men Aron var stenhård på att spela. Men med tiden kom Arons intresse för idrott att ersätta bana. Han tränade hårt för sculling, frisbee och ishockey, och vid 16 års ålder tävlade han i Paralympics för första gången.

Aron Andersson, den yngste av de ärevördiga äldre, ventyrarenernaAron Andersson har tagit fyra paralympiska medaljer under sin idrottskarriär. Till en början arbetade han som försäljare, men han slutade så småningom för att koncentrera sig på issporter.

Efter att ha opererats i huvudet tvingades Aron Andersson ge upp sin passion för frisbee och 2013 lade han hela sin idrottskarriär på is genom att också lägga av från ishockeyn. Andersson var bara 25 år när hon började sin lysande idotkarriär.

Aron Andersson har några spännande tider framför sig. Han ville testa sina och rullstolens gränser för att driva sig själv till nya höjder. Han började spela samma år som han slutade spela ishockey, vilket gjorde honom till den första rullstolsbundna spelaren som någonsin slog Kebnekaise.

Andersson tog sig fram över den branta, steniga och extremt torra terrängen på sin rullstol, på händer och knän och genom att dra sig fram enbart med armarna. Efter 28 timmar gav Strapatsen Aron Andersson en blodig hand. Han ville inte ha mer drama i sitt liv.

Året som följde blev Aron Andersson den första medlemmen i rullstolsbundet som toppade Kilimanjaro, och han blev också den första medlemmen i rullstolsbundet att genomföra en svensk klassiker på under 24 timmar. 2015 satsade han sitt liv på att simma 43 kilometer över landvatten med bara armarna, som om det inte vore tillräckligt imponerande.

Aron Andersson finslipade sina kunskaper

Aron Andersson har hunnit med romantik och äventyr de senaste åren. Den som söker på “Aron Andersson fru” kan snabbt få veta att han tidigare var förlovad med Anja Malmberg. Aron och Anja började dejta 2014 och var gifta i totalt åtta år.

Deras bröllop 2018 stod som en milstolpe, men 2022 skulle Aron Andersson vara ett snitt över Anja. Redan 2021 sålde de två familjerna sin gemensamma Täby-villa, men de ville inte officiellt skilja sig förrän efter att försäljningen stängts. Detta blev slutligen klart sommaren 2022 i samband med att Aron Andersson deltog i Let’s Dance.

Under hela sitt framträdande i Let’s Dance gömde Aron Andersson gång på gång sanningen om sina romantiska känslor för sin danspartner, Jasmine Takács. Som den första professionella dansaren i programmets historia hittade Jasmine snabbt sätt att undvika Aron Anderssons skada.

Även efter showens slut fortsatte de två att dansa tillsammans och reste till och med till USA tillsammans. Fyra kom för att se Jasmine och Aron dansa i Let’s Dance. Aron Karl Riggert Anderson är en svensk äventyrare och idot; han föddes den 26 januari 1988 i Stockholm.

I en rullstol har Aron Anderson skrivit historia genom att vara den förste som gjorde anspråk på Sveriges högsta topp, Kebnekaise. Den 1 augusti 2013, klockan 15:00, tappade han toppen. Expeditionen genomfördes i samarbete med äventyraren Johan Ernst Nilson.

Aron Anderson fick besked i januari 1996 att han hade cancer i hjärtat. Han behandlades med celltransplantationer och kemoterapi under hela 1996 och in i 1997. Behandlingen gav inte önskad effekt, och han opererades för att ta bort cancern 1997, men som ett resultat av det återställde han aldrig full användning av sina ben.

Aron Anderson Familj
Aron Anderson Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!