Arbogakvinnans Dotter Dokumentär

Sprid kärleken
Arbogakvinnans Dotter Dokumentär
Arbogakvinnans Dotter Dokumentär

Arbogakvinnans Dotter Dokumentär – För sju år sedan gjorde hon valet att regera med järnhand. För första gången har Johanna Möllers äldsta syster talat ut om nedfallet från hennes systers död sommaren 2016. Av alla barn var det bara Amanda Blomsterlund som någonsin lovat att följa sin mammas regler. Ystadsanstalten, där moderna avtjänar sitter livstidsstraff, skickar henne skrämmande brev varje morgon. Som Amanda uttrycker det, “Hon kunde vara mycket tuffare.” Den senaste brottsdokumentären “Arbogakvinnans dotter” från Expressen finns att se nedan.

Johanna Möller har fler fiender än någon annan svensk kvinna. Efter sin fällande dom 2016 för sin roll i orkestreringen av “Sommarstugemurdet” kallades Johanna Möller till “Arbogakvinnan” och dömdes till livstids fängelse. Är hon verkligen dömd? Viktig information som ingen polis någonsin skulle misstänka avslöjas i arbogakvinnans dotter.

Arbogakvinnan, en anmärkningsvärd brottsling i Sverige, föddes till Amanda Blomsterlund, en 29-årig ensamstående mamma. Nu ska Johanna Möller avslöja detaljerna kring mordförsöket på hennes föräldrar och vad hennes mamma sa till henne stunderna före hennes död. För mordet på hennes pappa Göran och mordförsöket på hennes mamma Anki avlivades Johanna Möller som “Arbogakvinnan” i media i augusti 2017.

När Möllers pappa, som länge stöttat henne ekonomiskt, bestämde sig för att stänga av pengaflödet, misshandlade hennes motståndare och nära vän Mohammad Rajabi hennes föräldrar med kniv för runt ett år sedan. Ändå fortsatte Arbogakvinnan att spendera mycket över sina tillgångar. Dagliga måltider inkluderade oxsvans, skum och isdjur.

Hon agerade miljonär i allt utom namnet. Möllers 29-åriga dotter, Amanda Blomsterlund, berättade nyligen för Expressen att hennes mamma med jämna mellanrum skulle ringa upp henne och be om ett lån. Johanna Möller har bosatt sig i en fäbod sedan händelserna i Arbogafallet.

Råd från en mamma till sin dotter på arbogaspråket

Amanda Blomsterlund visste direkt att hennes mamma var inblandad i attacken som resulterade i hennes pappas död och hennes mammas sjukhusvård med allvarliga sticksår. Det är därför hon är övertygad om att Johanna Möller var inblandad eftersom det är en så avslöjande ledtråd. Jag minns att jag satt på hennes balkong med henne och hon tänkte:

“Din mamma och pappa kanske borde dö så att vi kan få lite arvet någon gång.” För att vara ärlig, tvivlar jag på att jag någonsin har gjort en verkligt idiotisk kommentar. Expressen får veta att hon aldrig kontaktat polisen. Mat har lagats till drottning Johanna Möller av Arbogast och väntar på henne i kylen.

Blomsterlunds ord: “Har ingenting kvar”

Johanna Möller instruerade sin dotter att sätta penna på papper precis innan hon gick bort för att hennes arv skulle bevaras. På frågan om hon fruktade för framtiden svarade Amanda Blomsterlund ja. Hon har varit rädd för framtiden ända sedan hon var en ung flicka som lämnades för att ta hand om sina bröder när deras mamma sattes i fängelse.

Den saken har gjort mig i konkurs. Men mitt primära fokus ligger på att nå mitt mål. Det, uppger hon till pressen, är den största biten. Dotter på uppväxten från Johanna Möller: “Allt sagt hur tjock jag är.” Johanna Möllers mamma, Amanda Blomsterlund, är 29 år och anses allmänt vara den mest ogillade kvinnan i Sverige. Hon har bara börjat berätta om sitt liv med Arbogagirl när hon var liten. Hon rapporterade till Expressen att allt var sönder och sönder.

Johanna Möller befanns skyldig till första gradens mord i döden av sin far, Göran, och mamma, Anki, och fick livstids fängelse i augusti 2017. Media kallade Möller “Arbogakvinnan” efter att hennes motståndare pojkvän Mohammad Rajabi attackerade par i sitt fritidshus utanför Arboga.

Arbogakvinnan är “brist p empatia”, som Amanda Blomsterlund uttrycker det. Amanda Blomsterlund, den äldsta av Johanna Möllers barn, berättar för första gången om sin barndom i en intervju med Expressen, och tillsammans med syskonen Julia och David minns hon sin mammas liv före hennes död.

Hon trodde att hon utvecklades normalt som barn, men när hon blev äldre upptäckte hon att hennes mamma saknade empati. Hon säger alltid till mig att jag måste banta och hur tjock jag är. Hon har ägnat hela mitt liv åt att sätta mig på bantning, och det har varit de finaste och värsta tillfällena. Jag siktar aldrig, aldrig på att skjuta. Hon når sin bristningspunkt vid den punkten, förklarar hon.

Johanna Möller, en före detta arbogast, har övergett sina nyfunna ambitioner att arbeta med barn. “Hon förtjänar värre”, sa Johanna Möllers mamma. Amanda Blomsterlunds relation med Johanna Möller var kantad, och hon hade stora skulder till sina föräldrar. Min mamma och jag hade svårt att anpassa oss till livet i USA. På grund av byggets ständiga buller och smuts skyndade hennes föräldrar att skaffa en lägenhet till henne så att hon kunde vara närmare sin mamma, säger hon till Expressen.

Bara Arbogas äldsta dotter, Amanda, var närvarande vid tiden för mordet och var villig att vittna mot sin mamma. Hon väljer att göra rätt. Vår familj har växt med hennes tillskott. Skynda dig inte med något. Men det har gått snett på sistone. Den här sidan sammanställer all vår bevakning av Johanna Möller, Arbogakvinnan. Johanna Möller, en före detta arbogast, har övergett sina nyfunna ambitioner att arbeta med barn.

https://youtu.be/hFoYd4CwrFc
Arbogakvinnans Dotter Dokumentär

Johanna Möller avslutar sin senaste handskrivna tillståndsansökan inne i Anstalten Ystad med en hint om vad hon räknar med att göra i framtiden. “Min stora dröm är att få…”, skriver Möller. I augusti 2017 dömdes Johanna Möller till livstids fängelse för mordet på sin pappa Göran och mordförsöket på sin mamma Anki.

Efter att Möller ska ha planerat mordet med sin vän och affärspartner Mohammad Rajabi sommaren 2016, attackerades paret vid deras sommarhus utanför Arboga. Johanna Möllers tid i fängelse och hemma har kantats av sammanbrott och konflikter och snart kommer hon att inleda sitt överfall på Ystads kvinnofängelse. Hon har anklagats för ett antal hemska saker, inklusive mord och att bli vän med ett troll.

Begäran har godkänts; Johanna Möller nekas, igen

Johanna Möller har bett om olika luftrumstillstånd under hela sin anställning vid Ystadsverket. Argumentet att “extraordinära säkerhetsinvesteringar” är nödvändiga för detta steg har accepterats av alla inblandade parter. Möller lämnade in en skriftlig begäran om ytterligare tillstånd den 27 maj. Hon bad om chansen att visa att hon kunde missbruka sina nuvarande befogenheter.

Johanna Möller från Arboga skriver: “Jag låter mig inte övertalas.” Brottsplatsundersökningen nappade dock inte och i början av augusti meddelade de henne att de inte skulle godkänna hennes begäran. En del av Johanna Möllers handskrivna förfrågan återges här med hennes tillstånd.

“Mvh Johanna Möller”

Möller skriver i sin ansökan att hon med mer fritid strävar efter att bli en mer närvarande mamma genom att spendera mer tid med sina barn och barnbarn. Hon kommer tillbaka till detta koncept senare i sin ansökan, och överger en möjlighet för framtiden som hon inte hade tänkt på tidigare. Mitt drömjobb är att arbeta som missionär på ett internationellt barnhem. Och de är uppfostrade av föräldrar. Johana MVH Möller”

För mordet på sin egen pappa 2017 och mordförsöket på sin mamma fick Johanna Möller livstidsstraff. Möllers äldsta dotter, Amanda Blomsterlund, kommer att dyka upp i den nya säsongen av SVT:s “Carina Bergfeldt” som gäst för att prata om sin mammas brev till henne.

Amanda Blomsterlund, arbogasten Johanna Möllers dotter, är programledare för ‘Carina Bergfeldt’ och diskuterar sin mammas brev med henne i programmet. Amanda Blomsterlund, dotter till Johanna Möller, programleder “Carina Bergfeldt” och diskuterar sin mammas brev med tittarna.

Johanna Möller, mer känd som “Arbogakvinnan” i media, har sex barn; hennes äldsta dotter Amanda Blomsterlund var den enda av hennes syskon som valde att vittna mot sin mamma i rätten. Amanda Blomsterlund berättar om de moderliga råd hon fått i brev medan hon gästar Carina Bergfeldts pratprogram.

Tanken på att ett av hennes barn skulle vända sig mot henne var den största mardröm hon kunde föreställa sig. I efterordet avslöjar Amanda Blomsterlund att hennes mamma uttrycker liknande känslor i breven hon skickar till sin dotter, med fraser som “du har golat ner mig” och “hur kan man göra s mot sin familj, vi är blodsband och vi är str. bakom varandra i allt.” Amanda Blomsterlund, talkshowvärd, kliver in för Carina Bergfeldt.

När ett brev tas emot av en orolig mamma,

Amanda Blomsterlund berättar att de många brev från Johanna Möller som hon får varje vecka gör att hon mår ganska dåligt. Hon förklarar: “Jag kommer att få riktiga panikattacker”, och fortsätter med att berätta hur hon låter sin man läsa breven först innan han bestämmer sig för om han ska tillåta henne att delta eller inte. Amanda Blomsterlund hänvisar till en kommentar från Johanna Möller så här: “Har alltid sagt till mig hur tjock jag är.”

Joakim Lundell är van vid att få post från alla typer av män man kan tänka sig, men så får han ett brev från någon som uppenbarligen är annorlunda. I ett handskrivet brev bad Johanna Möller – även känd som “Arbogakvinnan” för sin roll i droghandeln – honom att göra en film om hennes liv. Jag hade precis ansökt om min militära insignier när jag kollapsade av kylan. Jag insåg att det var hon direkt, säger Joakim Lundell till Aftonbladet.

Arbogakvinnans Dotter Dokumentär
Arbogakvinnans Dotter Dokumentär

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!