Sprid kärleken
Är Putin Sjuk
Är Putin Sjuk

Är Putin Sjuk – Vladimir Putins välbefinnande är avgörande. Fakta och antaganden finns i överflöd i världen, medan vissa saker bara är gissningar. Diktatorns diagnos hånades av doktor Erik W. Larsson, som verkar ha en svag punkt för ryska. Putin är allvarligt sjuk. Slutet på mitt liv är möjligt. På grund av medicinerna är han nu antingen paranoid eller manodepressiv. Han kommer så småningom att dyka upp eller kanske kliva in i huset.

Sedan Rysslands invasion av Ukraina har dessa typer av rubriker verkligen dykt upp i flera butiker. Frågar om dessa historier är vilseledande. Står verkligen bevisen för att Rysslands ledare är fruktansvärt sjuk ut? Var Vladimir Putins död en blodig söndagskväll? Internet är för närvarande nere på grund av det illvilliga Telegram-kontot, vilket är ett stort problem. Besöket i den märkliga trädgården av Kremls taleskvinna var droppen.

Som svar på tvisten tog Kreml ett oväntat steg. Efter en hjärtattack på söndagskvällen fördes Putin till en akutmottagning, enligt telegrafkontot “General SVR” – som sägs ha förstahandskännedom om Kremls inre verksamhet. Måndagen var dagen då nyheten offentliggjordes. Hans bör dock hålla sig i ett stabilt tillstånd.

På grund av kontots upprepade ogrundade läckor av information om presidentens hälsa verkar den ryska utländska underrättelsetjänsten känd som SVR kräva att presidenten deltar i officiella nyhetsmöten med två gäster. Cancer i Putin bekräftat av Läckor, Utredningsrapporter från Ryssland Flera utländska nyhetsmedier har uppgett att president Vladimir Putin har cancer och Parkinsons sjukdom.

De nyligen läckta Pentagon-dokumenten verkar stödja denna teori, enligt tyska Focus. Så den 5 mars fick Putin en oväntad cancerbehandling. Det är nödvändigt att granska dokumentet eftersom det innehåller sanktioner som helt eller delvis har varnats av USA, Ukraina och Ryssland.

I spetsen för flocken: Storbritannien

Ur en upfront-synpunkt har den senaste veckan knappt sett några åtgärder. Oavsett vem som har tagit betydande territorium – ryssarna eller ukrainarna. Det konstaterar en försvarsanalys från det brittiska försvarsdepartementet. Byrån har varnat för att Ryssland har misslyckats med att på lämpligt sätt meddela evakueringen av den ukrainska staden Marinka i december.

Anledningen till detta är de ryska styrkornas ihållande oförmåga att vinna mark i vare sig väster eller söder. Ryska prioriteringar inkluderar frontlinjen kring amiral Sikorsky, enligt uppgifterna, även om det är kostsamt att behålla kontrollen över staden i form av förlorade liv och skadade förnödenheter. Krynky, en stad vid den ryskockuperade floden Dnepr, är fortfarande hem för pansarstyrkor, enligt det ukrainska försvarsministeriet.

Politiska spekulationer om hur allvarlig Putins sjukdom är

Det skulle vara nödvändigt för Rysslands ledarskap att förneka ryktet flera gånger om president Vladimir Putin skulle bli sjuk. Ta reda på vad Kreml tycker om den ryske presidentens påstådda sjukdom och fakta bakom den. Bilden är tagen av Vladimir Mikhail Metzzel/AFP och visar Rysslands president Vladimir Putin.

Nyligen uppgav Sergej Lavrov, Rysslands utrikesminister, att president Putin verkade vara i gott skick. Att komma från Kremls regering skulle ett sådant uttalande vara helt oväntat. Rykten om Putins hälsa har spridits sedan invasionen av Ukraina, och under hela förhören har frågor om hans psykiska tillstånd riktats mot Kreml.

Enligt rykten kan Putin hantera paranoia, Parkinsons sjukdom, cancer eller till och med båda samtidigt. Presidentens hälsa har enligt uppgift ifrågasatts. Ryska oliktänkande journalister har spridit rykten om Putins hälsa och presidentens nyfunna vilja att rådgöra med läkare en-mot-en. Det finns dock många som tror att regeringen var inblandad i hela spekulationerna kring Putins hälsa. Eftersom de är så ökänt svåra att verifiera, har detaljer om Putins sjukdom länge hållits dolda för Putins besättning.

Planer för Putins efterträdare i framtiden

År 2024 ska Ryssland hålla sitt presidentval. Det är dock oklart vad som kommer att hända om Vladimir Putin någonsin inte kan leda landet. Se hur den ryska presidenttävlingen utvecklas och hur rykten om hälsa har påverkat Putins rykte. Medverkande är bland andra Johanna Melén, korrespondent för Ryska federationen, Gudrun Persson, forskare vid Totalförsvarets forskningsinstitut FOI, och Per Enerud, senioranalytiker vid Svenska Mentalvårds- och arbetsdepartementet.

Enligt en före detta spion är Putins hälsa den värsta den någonsin varit. Christopher Steele, som tidigare var chef för MI6:s ryska division, ska ha hört från “i Ryssland och på andra håll” att Vladimir Putin är “mycket sjuk”, enligt Sky News. Det gör skillnad om en hel sjukdom är dödlig eller obotlig.

Efter att den ukrainska underrättelsechefen Kyrylo Budanov avslöjat att Putin har cancer i en intervju kommer fler detaljer att släppas. En anonym intervjuperson ska ha berättat för en amerikansk tidning att Putin har blodcancer. Källan har inte nämnts. Det har inte kommit någon bekräftelse på rapporterna om Putins hälsa från officiella källor.

Rysslands president Vladimir Putins hälsa har varit föremål för ihärdiga spekulationer under en tid. Det finns bevis i nyligen släppta amerikanska dokument att Putin kan kämpa mot cancer. Den tyska tidningen Focus säger samma sak. Putin påstås ha haft medicingåvor (eller cytostatika) med högt uppskattade Pentagon-anställda, enligt dokumentationen.

Putin ska ha genomgått kemoterapi den 5 mars. Medan Putin är på sjukhuset säger rykten att vissa mäktiga ryssar försöker sätta in honom och hålla honom i fängelse. Tidningsrapporter tyder på att den ryska militärens stabschef Valerij Gerasimov och tjänstemannen Nikolaj Patrusjev från den nationella säkerhetstjänsten hälsar Rysslands president.

Experter, är ni säker på att Putin är frisk eller sjuk? Finns det en plan B om hans avgång skulle tvingas fram? Vladimir Putins hälsa har varit ämnet för den senaste tidens misstankar, och alla ifrågasätter äktheten av dessa anklagelser.

Ryhor Nizhnikau, expert på Ryssland, hävdar att en del av uppgifterna i hemlighet är avsedda att fälla toppen av den ryska staten. Vladimir Putins hälsa har varit föremål för flera rapporter sedan Rysslands invasion av Ukraina. Så snart rapporter dyker upp som tyder på att den ryske presidentens hälsa försämras, sätter Kreml omedelbart stopp för dem.

Är Putin Sjuk

Nya påståenden har antytt att Putin är drabbad av Parkinsons sjukdom och cancer. Inför valet hävdade Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov på måndagen att president Putin är vid utmärkt hälsa. Ryhor Nizhnikau, en forskare och expert på Ryssland och EU:s östliga grannar vid Foreign Policy Institute (FIIA), har en annan uppfattning.

Det är därför många är oroliga för Putins välbefinnande. Multipel skleros, demens och cancer. Det pågår en ökande debatt om Vladimir Putins välbefinnande. Hugo von Essen, analytiker vid Centrum för östeuropeiska studier, menar att påståendena om att Putin är sjuk är en produkt av en västtysk konspiration och att det inte finns några bevis som stödjer dem.

Många människor håller tummarna för att Putin blir sjuk och frågan tar slut. Men det är inte enkelt. Media över hela världen har delat bilder och videor där Vladimir Putin är värd, skakar hand eller verkar lite nedstämd som reaktion på Putins hälsa.

Det kommer ut väldigt lite. Hugo von Essen hävdar att enligt alla som vet något om Putins hälsa är Putins personliga läkare… Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov fick i uppdrag att motbevisa rapporter om att Vladimir Putin var sjuk eller döende under en nyligen märklig TV-intervju.

Putin tilltalar nationen dagligen. oavsett om någon är frisk, märker de inte om de är sjuka eller ohälsosamma. Kreml har fortsatt att tona ned presidentens tillstånd under flera år, trots att hans symtom bara har förvärrats. Vad ger? Se videon högst upp för att se några av anledningarna.

Nya rapporter i Ryssland tyder på att Vladimir Putins påstådda hälsa finansierar medicinsk personal och vårdinrättningar. Presidentens sjukdom har formellt meddelats av Kreml vid varje tidigare möte. Förmodligen tvingades han att ställa in en morgonvideokonferens med medicinsk personal.

President Vladimir Putin påstås använda en dubbelfunktionsmikrofon under formella samtal och mår dåligt, enligt nya påståenden från Kreml. Allt är bra med honom, enligt Dmitrij Peskov, talespersonen. Ukrainska samhällen i nordost håller på att evakueras. Vissa bosättningar i Chararkiv-distriktet i norra Ukraina har beordrats att lämna av lokala enheter. Detta enligt AFP.

Guvernören i Charkiv uppgav på sociala medier att invånarna i Kindrasjivska och Kurylivska bosättningarna i Kupiansk måste evakueras för deras säkerhet. Hans uppskattning gör att antalet personer som påverkas av evakueringsordern är nästan 3 000, varav cirka 33 procent är minderåriga.

För över två år sedan, när den fullskaliga invasionen startade, var att fånga Charkiv ett av målen för den ryska armén. Under Kupiansk-operationen i september 2022 bombarderades staden och dess omgivningar med artillerield tills de neutraliserades av Ukraina. Ryska stridsvagnar, robotar och artilleri skjuter regelbundet mot befolkningen i Charkiv, som ligger bara fem mil från gränsen till Ryssland.

Det har förekommit ihärdiga rykten som tyder på att Vladimir Putin, Rysslands president, är mycket sjuk. Ändå har bekräftelse av resultaten inte varit möjlig fram till denna punkt. Focus, ett tyskt nyhetsutbud, rapporterar att den ryske presidenten påstås behandlas med cellbomber, vilket avslöjas i läckta data från Pentagons försvarsunderrättelsebyrå. Aftonbladet rapporterar att det var den 5 mars i år som han skulle genomgå cellgiftsbehandling.

“Pump med tunga steroider”

Olika källor har cirkulerat rykten om Putins hälsa. Hans nära och kära i Ryssland och Storbritannien har rapporterat att han har fått en cancerdiagnos. General SV, en anonym Telegram-användare som påstår sig övervaka Kreml, har skrivit om det länge. I november förra året upptäckte en rysk forskare som arbetade självständigt tecken på cancer och Parkinsons sjukdom hos presidenten. “Putin pumpas regelbundet full med tunga steroider”, viskade tränaren.

Gratis sjukdomar köpa

Chefen för Ukrainas militära underrättelsetjänst, Kyrylo Budanov, gjorde det klart i början av året att han trodde att den ryske presidenten var allvarligt sjuk. Kremls råd hörde hans vädjan. Presidentens viktökning och cancerbehandling får katastrofala konsekvenser, som andra har noterat, eftersom han har ett återkommande problem med gisslan.

Visar Putins avlägsnande från makten

Putin skakar på händer, förändras hans gångstil och tappade balansen, men det är andra källor.
Vladimir Putin och Sergej Sjoigu, Rysslands militärminister, träffades på en odaterad bild från förra året. Uppflugen på en piedestal ser presidenten en häpnadsväckande bild av kortleken, som avslöjar hans baksida.

Ringarna är inte längre värda någonting. Både Ryssland och USA prioriterade situationen kring Putins hälsa högt. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov sa: “Jag tror inte att någon rimlig person kan upptäcka några tecken på sjukdom eller hot hos den här personen.”

Det skulle tyda på att han är frisk. Nästan för bra för att vara sant, anmärkte William Burns, chef för Central Intelligence Agency, förra året. Online offentliggjordes de komprometterade dokumenten. Implikationerna av Putins hälsa har inte helt avslöjats. Sedan februari har en uppsjö av hemligstämplade Pentagon-dokument läckt ut på olika internetforum. Enligt SVT vet ingen vem som gömmer sig bakom ridån ännu.

Är Putin Sjuk
Är Putin Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!