Sprid kärleken
Anton Saletros Flickvän
Anton Saletros Flickvän

Anton Saletros Flickvän – Så mycket användbar information att det är lätt att få och implementera. Men jag har kommit att tro att vi behöver kombinera objektiva kriterier med subjektiva bedömningar av händelser och föremål ibland. Jag använder ofta Malcolm Gladwell som exempel; han var en gång värd för en matematiker i sitt hem. De diskuterade den optimala tiden under en ishockeymatch för att göra mål.

Det borde de ha förutsett! Matematikerna kom tillbaka och drog slutsatsen: lek inte med en mlvakt ovanför huvudet. Det kommer att finnas 20 000 personer i publiken som förstår vilken typ av fanfar som pågår när en artist går ut på en fullsatt Madison Square Garden och ställer upp utan mikrofon.

Vi kan inte förbise den subjektiva bilden och känslorna som är inbäddade i fotboll. Jag räknar med att jag kommer att behöva hans tjänster. Men jag vill använda information som ett verktyg för att mäta prestanda. På så sätt har jag precis konstaterat att vi delvis kommer att använda subjektivt omdöme.

Han fokuserar på marknader där det finns lite eller ingen data alls. Men efter det tror jag väldigt starkt på — om man tittar på Stig så har han en enorm spets för att hitta talanger. Du skulle få svårt att hitta någon som har tillbringat mer tid på Europas sydligaste kontinent än han. Det är då jag tycker att vi ska dra nytta av hans expertis.

Kanske finns det fler saker med honom som kan förlåtas förutom denna grejen. Men jag väljer att koncentrera mig på det han utmärker sig i. Jag skulle säga: “Där är han, han är en i sitt slag.” vart vi är p väg nämligen, vad som krävs av respektive position, vilken typ av KPI:er vi ska

Det är en metod för att bedöma ett företags lönsamhet. Till exempel, ska en ytter vara snabb, pigg mot framtiden och kompetent över midjan? Vilken typ av Key Performance Indicators (KPI:er) ska vi använda? Du kan använda verktyget för att arbeta med nyckelprestandaindikatorer om du försöker utvärdera saker som spel. Jag tror att det blir lättare för våra scouter att hitta rätt sorts spelare om inställningen är korrekt.

Det är en väldigt bra fråga. Jag vet inte om vi blir klara med dessa gremlins i år eller nästa. Det är ett enormt åtagande. Jag planerar att driva på saker så snabbt jag kan, men det är också avgörande att de resultat vi tar fram är av hög kvalitet.

Hur hittar du en balans mellan att jobba med något som ger dig den där “oh”-känslan och att spela matcher när du vill så att du kan umgås och kanske till och med knoga i tabellställningen och dra skadders till Gamla Ullevi? Så hur väger du för- och nackdelar.

Jag tror att det alltid är nödvändigt att ha två tankar i huvudet samtidigt. När det gäller frågan om utveckling mot resultat, så tror jag att feltänkande existerar om man anser att dessa står i opposition till varandra. Förbättringar bör få konsekvenser. Om vi kan arbeta i längden och fortsätta utveckla vår kompetens bör det naturligtvis resultera i att vi blir bättre. Det är viktigt att försöka kontrollera monstren som dyker upp på ett ögonblick. Men nu är det dags att vara strategisk men självsäker när vi arbetar för att förbättra.

Ja. Det är självklart att vi kommer att stärka och rekrytera nya spelare, men jag är inte säker på hur vi ska gå till väga. Jag flyger tillbaka till Göteborg imorgon, och vi har schemalagt ett möte hela eftermiddagen i morgon för att diskutera just den här frågan. Så, vi får se.

Anton Saletros Flickvän

Anton Saletros har avancerat från talangnivå till professorsnivå.Nu ska han berätta mer om historien bakom sina framtidsplaner. Utan en backupstrategi hade jag kanske inte lyckats. säger han i “Lundh”-podden. Anton Saletros, mittfältare för Rostov-laget som nyligen varit utlånad till AIK, fostrades mest av Stockholmsklubben och har länge ansetts vara en älskvärd spelare på grund av att han var med och vann U17 VM-brons i 2013.

Saletros berättar hur fotbollen dominerade hans liv som ung.Jag tror att jag insåg ganska tidigt att jag behövde anstränga mig extra för att verkligen briljera i fotboll. Jag ska tänka tillbaka på när jag gick på sjuan-ottan-nian. Jag gick på fotbollsträning med en lagkamrat vid halv nio på morgonen och tränade tills skolan började.

Han säger i “Lundh”-podden, “Jag har alltid vetat att sömn och mat är viktigt, och att det är viktigt att träna extra så att du kan nå de nivåer .Jag har alltid varit den typen av person som kommer att göra vad som helst för att få vad de vill, och det gäller fortfarande nu. Sedan kan man kanske presentera lite extra roliga saker där och där. Men jag tror att jag är ganska bra på att göra sådana saker i längden.

– Ja, hela vägen från Farsta till Solna. Efter skolan gick jag direkt till mina träningspass på Skytteholm, där jag skulle träna fram till lunch, då fick jag lite mat, vila och upprepade cykeln. När jag var yngre tillbringade jag varje vaken stund i skolan eller på fotbollsplanen.

Jag har verkligen inte tänkt på toaletterna. Jag sätter allt på spel för detta, och om det inte går kan vi gå vidare till plan B. Jag tror inte att jag hade lyckats om jag hade en reservplan. Jag var en hedersstudent i skolan. Jag var i alla fall helt OK, enligt normen. Men ju mer jag tränade med AIK:s A-lag, desto mer kunde jag knacka iväg på skolgngen tills det var borta. Sedan, istället för att göra det i ett försök att klättra högre, började folk göra det för att bara rensa sina huvuden.

Det fick bli mitt i gymnastiksalen under det ett och ett halvt år jag på allvar tränade med AIK. Jag tänkte att jag kunde få ett kontrakt vid det laget. Efter det tog jag planen mot Manchester United och tänkte “Hej, jag kanske kan bli en allsvensk fotbollsspelare.”

Jag hade ingen aning om jag skulle hoppa in eller inte. Jag satt på bänken och jag trodde att Alm följde med så att han kunde vara med gänget vid sjön. Men när det bara var femton till tjugo minuter kvar sa han åt mig att komma in. Jag har inte lärt mig någonting. Snabbt tog jag mig in på planen och tog min plats bredvid Carrick, Vidic och van Persie.

Det var otroligt coolt.Vi har kommit långt i processen, säger tekniska chefen Ola Larsson i Lundh-podden. Tillfälliga huvudtränare Alexander Tengryd och William Lundin tog över för Mikael Stahre när IFK Göteborg sparkade honom inför Sverigepremiären. Parallellt har storklubben sökt en mångårig fast kock för att styra skutan.

Två generationer har nu förlorat allsvenskan, och ännu har ingen lösning kommit på plats. Hur går arbetet med träningsrutinen? Nye Blvitt tekniska chefen Ola Larsson berättar allt i Lundh-podden. Vi har varit här ganska länge. Vi får vänta och se tills vi fattar ett beslut om detta. Men det är glasklart att vi har kommit långt i processen.

De är kandidater i samma mening som alla andra skulle vara. Om jag ska vara ärlig så har jag blivit väldigt imponerad av de två; även om Alex börjar visa tecken på åldrande, är William redan 32 år gammal, och båda två har helt klart en enorm kunskap och entusiasm för sitt arbete.

Som jag sa tidigare när jag beskrev Häcken, tror jag att det är avgörande att när man sätter ihop en träningstrupp, tar man hänsyn till varje individs styrkor och att de ges möjlighet att använda dessa styrkor till sin fulla potential. När vi sätter ihop truppen ser vi till att alla har en chans att briljera. Istället för att fokusera på tränarens nationalitet tror jag att det är viktigare att överväga vilken typ av egenskaper vi letar efter.

Du har själv nämnt Stefan Billborn; han var nere på Gamla Ullevi med Jocke Björklund som har flöjt i Bleu. Vad menar de när de säger att de leder IFK Göteborg?För att vara uppriktig skulle jag behöva säga väldigt lite.Jag träffade Stefan 2002, som jag nämnde för dig. Sedan dess har vi haft ständig kommunikation. Sedan kommer det att finnas tillfällen då du hör mer eller mindre. Men att jag pratar med honom har inget att göra med att han just nu är tränare för IFK Göteborg.

Anton Saletros Flickvän
Anton Saletros Flickvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!