Annika Ljungberg Sjukdom

Sprid kärleken
Annika Ljungberg Sjukdom
Annika Ljungberg Sjukdom

Annika Ljungberg Sjukdom – Det är inte acceptabelt att ge cancerpatienter kuva. Anne-Marie Ljungberg. Annika Ljungberg, sångerska i Rednex, kollapsade och trodde att hon fått matförgiftning inför den här föreställningen. Ändå pekade tecknen på blodcancer. Sjukdomen har satt Annika på en ny kurs i livet. Hon har följt sitt eget “friskschema” och hennes slutmål är att besöka Turkiet.

Så fort du går in genom dörren till Annika Ljungbergs hem är du omgiven av inget annat än bra vibbar. Väggarna i det mystiska huset är kantade av kloka ord och hjärtevärmande känslor. Annika själv utstrålar genuin värme och välkomnar oss som om vi vore gamla vänner. Hennes långsamma båge och blonda hår ger vid första anblicken ett oroande intryck.

Däremot bor en viljestark affärskvinna som vid 23 års ålder var vd för ett konsultföretag med 40 anställda. Hennes senaste framgångar med Rednex-gruppen kan ses i de många guldutmärkelser som delas ut på hennes och hennes mans hemmakontor.

Även om Annika alltid har tagit musiken som sin tröst, kanske hon nu ångrar de många år som hon trängde sig över gränserna för det rimliga.Jag har aldrig tittat på min kropp utan att först ha sett en scen full av infektioner. Jag hade en droppe vatten och en läkare väntade på mig vid scendörren under en turné.

Många gånger om året tar jag och min man våra döttrar till Astrid Lindgrens barnsjukhus för att arbeta volontär på barncanceravdelningen, där många unga patienter lider av leukemi. Efter varje besök har jag förklarat att att ha cancer skulle vara det sista jag någonsin vill uppleva. Det är anmärkningsvärt att jag har fått det jag var mest rädd att förlora, men jag tror att det finns en mening bakom det.

För Annika representerar en cancerdiagnos universums sätt att säga åt henne att slappna av och ta det lugnt.Annika har hittat nya krafter att fortsätta efter hennes älskade mamma Anitas död i en hjärtattack för fem år sedan. I början av juni föregående år tog hon sitt livs svåraste beslut: hon reste till Härjedalen för att riva sitt hem och ersätta det med ett mer traditionellt och modernt.

Det gjorde helvete ont att dra ur kontakten för mammas sista andetag, men jag visste i mitt hjärta att jag tog ett stort steg framåt i min roll som vaktmästare.De tre Molly, hennes far Jens och Jens dotter återvände till Stockholm sent på kvällen. Annika visste direkt hur högt det gick upp i magen när hon satte sig till frukost med sin familj och tre av sina närmaste vänner från Dalarna den morgonen.

Eftersom min mamma har åldrats snabbt under de senaste två decennierna, har jag upplevt denna känsla förut, men aldrig till denna grad av intensitet. Jag halkade in på toaletten utan att någon märkte det. Efter det klättrade jag på min syster och bad henne hjälpa mig att få tillbaka min man. Jag mörknade av rädsla direkt när han kom in i badrummet och somnade på det steniga golvet.

När Annika svimmade insisterade hon på att de skulle stanna hemma istället för att åka till sjukhuset. Efter två dagars sängvila reste hon sig äntligen. Där sades det att Annika hade ett onormalt högt antal vita blodkroppar, vilket tyder på en infektion i hela kroppen. Det är inte acceptabelt att ge cancerpatienter kuva.

Anne-Marie Ljungberg

Annika stressade inte så mycket över sin prestation till en början. Det började några dagar senare när hon åkte till sjukhuset där späckhuggaren tog ett bad åt alla. Hon kan ha lidit av leukemi, förklarade läkaren.

Jag sa till mig själv: “Herregud!” Leukemi, man måste bara komma över det. Men när jag kom hem från sjukhuset bestämde jag mig. Jag bestämde mig för att bli frisk och vältränad. Även om många läkare har sagt till mig att jag bär på en dödlig sjukdom, är det en tanke jag har hållit fast vid sedan dess.

Hon fick diagnosen kronisk myeloisk leukemi, en långsamt växande blodcancer, mitt på året.Annika bestämde sig för att vara tillgiven mot sin syster Molly.Jag förklarade för henne att jag hade samma sjukdom som de barn vi träffade på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Hon tittade på mig med skräck i ögonen och frågade: “Ska du dö d?” Hon lyste upp som en sol när jag sa att jag hade bestämt mig för att leva. Jag vill inte att Molly ska förlora sin mamma på grund av vad jag gjorde.

När den personliga motivationen att fortsätta kämpa avtar, påminner jag mig själv om att om hon kan göra det, så kan jag också.Efter lite sökande hittade Annika en ansedd hematolog som hon hade full tro på. Trots detta gick hon emot hans råd och påbörjade den pågående medicineringsprocessen.

Annika Ljungberg Sjukdom : Kronisk Myeloisk Leukemi

Eftersom jag precis har påbörjat en alternativ behandling för att befria min kropp från gifter efter flera år av uppehåll, inklusive användning av flera örter, skulle jag vilja avsluta behandlingen så snart som möjligt. Efter en och en halv månad började jag ta cancermedicin. Alvedon tog det verkligen till hjärtat för mig, och jag är inte ens en ätare.

Annika Ljungberg Sjukdom

Annika fortsätter sedan att hålla sig till sitt “friskschema” under sommaren som innehåller en mängd olika terapeutiska behandlingar och en grön och näringsrik kost. Hennes cancerrisk sjönk i somras och hon har skrivit om sin nyvunna frihet med sina egna ord. Hon förespråkar att kombinera konventionell medicinsk vård med alternativa terapier för att hjälpa kroppen att läka sig själv.

Annika blir en förebild för optimistiskt tänkande. Jag undrar om hon någonsin har haft några mörka tankar sedan hon fick diagnosen cancer.Jag har aldrig haft en sjuklig tanke Nej.Det var dock upprörande att läsa om min cancerdiagnos i tabloiderna under sommaren. Det var som att läsa en biografi om någon annan.

Eftersom jag väljer att se min sjukdom som en obalans i min kropp, använder jag och min familj inte ordet “cancer” för att beskriva mitt tillstånd.Även om Annika har längtat tillbaka till scenen som medlem i Cotton Eye Joe Show-trion (som även har Jens på trummor), är hon inte så exalterad över den turnerande livsstilen för tillfället.

Sjukdom har öppnat mina ögon för det faktum att jag kan hjälpa mina medmänniskor på olika sätt än att bara uppträda på scenen. När jag väl återhämtat mig och min läkare ger mig grönt ljus kommer jag att återvända till platsen, men inte på samma sätt. Jag kommer aldrig mer att ta vägen jag tvingades ner när jag var 20 och brydde mig inte om hur jag mådde i min egen hud.

Förut fanns inte uttrycket “jag orkar inte” i mitt ordförråd, men nu finns det. Jag har lärt mig att säga “nej” även när det är svårt. Annika öser fram sina innerliga känslor för Jens, som varit hennes klippa och kraftkälla under hennes sjukdom. Men i februari reste Jens till Turkiet under en ospecificerad tid för att vidareutveckla ett internationellt barnprojekt som han och Annika tillsammans hade sjösatt.

Jag vill vara kvar i Sverige under överskådlig framtid då jag behöver ta blodprov varje vecka. Men om mina cancersymtom förbättras så mycket som jag hoppas kommer Molly och jag snart åka till den svenska sommaren.

Det är viktigt att ta vara på möjligheterna som ger sig och njuta av livet till fullo.Friskförklarad Rednex-Annika: Helt fantastiskt.Hittade en knöl på min nacke Annika Ljungberg kunde inte sova på grund av inflammation i hennes sköldkörtel.Nu när problemet är löst behöver hon inte ta några mediciner.

Hon sa till Nöjesbladet, “Jag mår fantastiskt bra”

I september upptäckte Annika Ljungberg, känd från bandet Rednex, en knöl på hennes hals.Det började som ett meddelande i en flaska på toaletten. Jag började gnugga och värma upp snöret när jag började sjunga. Jag lärde mig då att knölen inte var bra. Jag misstänkte att det var ett problem med sköldkörteln. Jag sov ingen av nätterna medan mitt hjärtslag låg på 180. Jag hoppade av pistolen, så jag kom på att det var något, sa hon till Nöjesbladet.

“Sätt honung på din kropp”

Annikas kamp mot leukemi började 2012. Även om hennes sjukdom nu är på en hanterbar nivå är hon ännu inte fri från klorna.Oron insåg att tumören i hans hals var cancer. Efter att ha konsulterat en läkare kunde man konstatera att hon led av sköldkörtelinflammation.

Sedan jag lärde mig att vara avtrubbad av leukemi för fem år sedan har jag inte ägnat min kropp så mycket uppmärksamhet. Jag kommer inte att vänta. Om jag känner något är jag ganska sårbar och vill ha snabb hjälp.Antiinflammatoriska läkemedel tas för att minska svullnad. Det finns också flera stora mängder levaxin och kortison. Annika var alltid stenhård på att bli frisk.

Oavsett svårighetsgraden av en diagnos är det alltid att föredra att sätta den bästa foten fram. Jag har tränat mig själv att känna igen obalanserade situationer som kan utnyttjas om man bara tränar sitt sinne att göra det och sedan vidtar åtgärder.

Är tydligt definierad

Annikas lycka avslutades på en fredag. Hon har friats från alla sköldkörtelrelaterade frågor. Något som enligt hennes mening beror på såväl konventionell medicin som den naturmedicin hon förespråkar och tidigare har diskuterat. Knuten i nacken är borta.Jag mår riktigt bra med mig själv. – Jag mr oförskämt bh.

Annika Ljungberg Sjukdom
Annika Ljungberg Sjukdom

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!