Sprid kärleken
Annika Ljungberg Pojkvän
Annika Ljungberg Pojkvän

Annika Ljungberg Pojkvän – Det är inte acceptabelt att ge kol till cancerpatienter. Ann-Marie Ljungberg. Som förberedelse för denna föreställning kollapsade Annika Ljungberg, sångerska med Rednex, och trodde att hon hade fått matförgiftning. Omvänt togs nålen för blodcancer bort. Han har följt sitt eget “friskschema” och besökte Turkiet slutmål.

När du tar dig in genom dörren till Annika Ljungbergs hus känner du dig förmodligen inget annat än fantastisk. En uppsjö av eteriska ord och hjärtskärande förnimmelser pryder väggarna i det mystiska huset. Som om vi vore gamla vänner, Annika välkomnar oss och själv utstrålar värme. Ett häpnadsväckande intryck ges av hennes långa hår och vita hy vid första anblicken.

I den motsatta änden av spektrumet finns en medelklass affärskvinna som var VD för ett konsultföretag med fyrtio anställda när hon var 23 år gammal. I de många gröna dekorationerna som visas på hennes och hennes mans hemmakontor kan du se hennes senaste framgångar med Rednex-gruppen.

Annika kan nu ångra de många år hon tillbringade med att korsa gränsen för det illegala, även om hon alltid har tagit musiken som sin tillflykt. En scen full av infektioner har aldrig blivit tittat på min kropp först. På turnén fick jag lite vatten och en läkare väntade på mig i början av etappen.

Varje gång av åren tar min man och våra döttrar till Astrid Lindgrens barnsjukhus för att arbeta volontär på barncanceravdelningen, där många unga patienter har leukemi. Jag har förklarat varje besök att ha cancer skulle vara det sista ännu vill uppleva. Att jag har fått det jag var mest rädd att förlora är närvarande, men jag tror att det finns en mening i början med det.

Sättet som en cancerdiagnos universum säger åt Annika att släppa taget och ta det lugnt är outgrundligt. Sex år efter att hennes älskade mamma Anita dog i en hjärtattack har Annika hittat nya krafter att fortsätta. I början av juni förra året tog hon sitt livs svåraste beslut: hon stannade i Härjedalen för att koppla av hemma och ersätta det med något mer traditionellt och modernt.

Severing kontakt med mammas sista ägare gjorde helt ont, men jag visste i mitt hjärta att jag tog ett stort steg framåt i min roll som vaktmästare.On kvällen återvände de tre Molly och Jens dotter och hennes far till Stockholm. När Annika satte sig till frukost med sin familj och tre av hennes närmaste vänner från Dalarna den morgonen kände Annika genast hur högt naveln trycktes upp.

Intensitet på denna känsla har jag förut känt min mamma återvända under de senaste två decennier, men inte till denna grad. Utan att någon märkte det klev jag ner i brödkorgen. Efter det klättrade jag på min syster och bad henne välja min man bak. Direkt när jag kom in i badrummet fick jag ont i magen och somnade på det hårda golvet.

Annika har svårt att ha stetta hemma önskar åka till sjukhuset när hon svimmade. Till slut, efter två dagars sängvila, gick hon. Ett onormalt högt antal vita blodkroppar rapporterades hos Annika, vilket tyder på en systemisk infektion. Det är inte acceptabelt att ge kol till cancerpatienter.

Ellen Ljungberg

Örjans prestation var inte mycket överstående för Annika. Detta började några dagar senare när hon åkte till sjukhuset där bagagehanteraren badade alla. Enligt läkaren kan hon ha lidit av leukemi. Till mig själv sa jag “Herregud!” Brutal, det är bara måste vara varit. Jag bestämmde mig när jag kom hem fr\n sjukhuset. Jag tog beslutet att bli frisk och väldigt tränad. Det är en tanke jag har hållit fast vid sedan dess, även om många läkare har sagt till mig att jag är sjuk i en dödlig sjukdom.

I mitten av året fick hon diagnosen kronisk myeloid leukemi, en långsamt fortskridande blodcancer.Beslutet att bli surrogat för Molly togs av Annika. Jag berättade henne att jag krävde samma sjukdom som de barn vi träffade på Astrid Lindgrens barnsjukhus. “Ska du dö d?”När hon lyssnade på mig säga att jag hade bestämt mig för att leva, lät hon klar som en klocka. Jag vill att Molly inte förlosa sin mamma på grund av Vad jag gjorde.

Jag påminner mig själv om att oavsett kämpa är en personlig motivation för hon, så kan jag också. Bara efter lite letande hittade Annika en legitimerad hemolog som hon trodde starkt på. Trots detta struntade hon i hans råd och startade den pågående medicineringsprocessen .

Judith Ljungberg Cronisk Myeloisk Leukemi

Ska jag avsluta behandlingen så snart som möjligt eftersom jag precis har börjat och alternativ behandling för att befria min kropp från gifter efter flera år av uppehåll, inklusive användning av flera örter. Jag började med cancermedicin efter älven och halv månad. Eftersom jag inte ens är vegetarian, gjorde Alvedon det verkligen hjärtskärande för mig.

Annika Ljungberg Pojkvän

Annika har sedan först kommit till sitt “friskschema” under sommaren, som inkluderar flera terapeutiska behandlingar och särskilt kost. Under sin cancerriskscreening i somras skrev hon ett vältaligt stycke om sin nyvunna frihet. Om honom att läka sig själv, förespråkar honom att kombinera alternativa terapier med konventionell medicinsk vård.

Genom att vara optimistisk blir Annika ett exempel att följa. Efter att ha fått cancerdiagnosen undrar jag om hon någonsin har haft några dåliga tankar. Aldrig i mitt liv har jag haft en sjuk tanke. Förlåt, nej. Men det var upprörande att läsa om min cancerdiagnos i tidningarna under sommaren. Att läsa en biografi om någon annan var så.

Av hänsyn till min familj och mig själv kommer vi inte att använda ordet “cancer” för att beskriva mitt tillstånd, eftersom jag föredrar att se min sjukdom som en obalans i min kropp. Annika är inte så exalterad över den turnerande livsstilen för denna tid som att längta tillbaka till scenen som medlemmar i Cotton Eye Joe Show-trion (som även Jens har på trummor).

Jag kan hjälpa mina kollegor på olika sätt än att bara uppträda på scen, tack vare att mina ögon har öppnats på grund av sjukdom. När jag har återhämtat mig helt och min läkare ger mig grönt ljus kommer jag tillbaka till platsen, men inte på samma sätt. Hur mycket jag än försökte, kommer jag aldrig att gå tillbaka till den väg som skars av när jag var 20 och inte brydde mig om min egen hud.

Meningen “jag orkar inte” fanns inte tidigare i min disposition, men nu är den det. Jag har studerat att säga “nej” även när det är svårt. Efter Jens, som varit hennes klippa och styrka under hennes sjukdomstid, tar Annika upp sina inre känslor för honom. Men i februari åkte Jens till Turkiet under en ej avslöjad period för att fortsätta utveckla ett internationellt barnprojekt som han och Annika hade grundat tillsammans.

Under den osäkra framtiden, när jag behöver ta blodprov varje vecka, vill jag vara i Sverige. Jag hoppas att Molly och jag snart kan åka till Sverige för den svenska sommaren om mina cancersymptom förbättras så mycket.

Det är viktigt att njuta enligt alla möjligheterna som nämns.Safety explained Introducing Rednex-Annika: Utmostly delightful.Ät min nacke hittade en knöl. Inflammationen i Annika Ljungbergs knä hindrade henne från att springa. Havarna behöver inte ta några mediciner när problemen är löst. Då sa hon till Nöjesbladet “Jag mår fantastiskt bh.”

En skada i Annika Ljungbergs nacke upptäcktes i september. Hon är känd från bandet Rednex. Det som började som ett budskap i en flaska på bordet blev en sensation. Så fort jag började sjunga började jag pirra och vrida på nacken. Vid det laget fick jag veta att knät inte var riktigt bra. I mina tankar var det ett problem med sköldkörteln. När min puls var 180 svettades jag inte en natt. Hon sa till Nöjesbladet att hon ville veta om det var något eftersom hon hoppade ur pistolen.

“Sätt honung på din kropp”

Annika började sin kamp mot cancer 2012. Även om hennes sjukdom nu är på en hanterbar nivå är hon fortfarande inte fri från klorna. Cancer diagnostiserades som tumören i Orons hals. Diagnosen sköldkörtelinflammation ställdes efter konsultation med läkare.

Sedan jag fick veta att jag blev botad från leukemi för fem år sedan har jag inte ägnat min kropp så mycket uppmärksamhet. Jag kommer att vänta inte. Jag är ganska sårbar och vill ha snabb hjälp om jag känner något. Läkemedel med antiinflammatoriska egenskaper används för att minska svullnad. Många stora mängder levaxin och kortison finns också. Målet med Annikas liv var alltid att vara frisk.

Det är alltid viktigt att förbereda sig på att sätta sin bästa fot, oavsett hur allvarlig en diagnos är. Jag har tränat mig på att känna obalanserade situationer igen, vilket kan komma fram om man bara tränar sitt sinne att göra det och sedan tittar på sina känslor.

Tydligt definieras det

En fredag tog Annikas tur slut. Enligt alla frågor om sköldkörtel har hon friats. En fråga som, enligt hennes mening, involverar både konventionell medicin och den alternativa medicin hon tidigare har diskuterat. En spik har tagits bort. Jag är helnöjd med mig själv. – A Herregud, jag är rädd.

Annika Ljungberg Pojkvän
Annika Ljungberg Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!