Anna Swenn-Larsson Pojkvän

Sprid kärleken
Anna Swenn-Larsson Pojkvän
Anna Swenn-Larsson Pojkvän

Anna Swenn-Larsson Pojkvän – Jag tyckte det var jättebra. Försvarande alpina världsmästarinnan Anna Swenn Larsson är en svensk friidrottare. 31-åringen anses allmänt vara den klara favoriten till lördagens slalomtävling. Sverige har varit ett evigt kraftpaket vid de alpina världsmästerskapen och vunnit femton medaljer mellan början av 1990-talet och 2009 års evenemang i Val d’Isere. Denna körning startade år 1991.

Vid 2023 års världsmästerskap i Meribel och Courchevel var Sara Hectors personbästa åttonde plats, och det svenska lagets bästa var tolfte. De mest spännande dagarna av världsmästerskapen inträffar under slalomtävlingar för både män och kvinnor. Efter att ha haft feber i över en vecka blir Kristoffer Jakobsen ensam svensk tävlande på söndag.

Samtidigt vann Anna Swenn Larsson sin första världscupturnering trots att hon var betydligt äldre än sina konkurrenter den 27 november i Killington, USA. Även om det är svårt, har jag alltid satt detta som ett professionellt mål. Jag är djupt rörd och tacksam för triumfen. Jag slutade hårt för det och det var känslosamt. Att stå där var en bra dag, enligt Anna Swenn Larsson, eftersom många snyftade.

“Stark lungkapacitet”

Amerikanska Mikaela Shiffrin, allmänt ansedd som den största genom tiderna, är utan tvekan den mest kända konkurrenten. Kanske är tennisstjärnan Serena Williams bara en av många begåvade kvinnor inom sport. Jag har redan besegrat Mikaela Shiffrin flera gånger den här säsongen, så jag är säker på mina talanger.

Jag var inte bara i hennes allmänna område i Killington, utan jag var också i Zagreb och Semmering efter det. Hennes oskuld sätts i tvivel. Allt är inom räckhåll om jag presterar effektivt på en taktisk och teknisk nivå. Det nu på VM är mycket angivningen för jag. Lägger till: “Jag skulle vilja ställa ut fler”, kommenterar Anna Swenn Larsson.

Hon återhämtade sig helt från covid-19 och genomgick en fotoperation för att bedöma sin rätt till återkomst denna säsong. Hittills har den här säsongen varit den bästa jag någonsin upplevt. Min karriär har varit allt annat än spektakulär, med sin beskärda del av upp- och nedgångar.

Aldrig i mitt liv har jag tvivlat på mina talanger eller min arbetsmoral. Just nu känner jag mig ganska stadig; Jag har bara en gång slutat lägre än sjätte plats, och det var då jag verkligen lät mina förmågor visa sig. Enligt Anna Swenn Larsson har hennes ben blivit betydligt större.

Med stöd av partnern

Hennes sambo, obesegrade Mattias Rönngren, som innehar den 21:a placeringen i storslalom i VM, kommer att vara på plats för att fira med henne om hon tar hem medaljen. Han ger mycket betänketid. Jag älskar att ha någon att träna med på sommaren, så jag tycker att det är fantastiskt att vi kan motivera varandra. Anna Swenn Larsson säger att han är otroligt stöttande och en klippa för henne.

I VM 2019 tog Anna Swenn Larsson, en slalomtävlande, silver. I slalomturneringen har hon slutat på följande positioner den här säsongen: två-under-knä, första-ket, åtta-under-knä, tio-under-knä, andra-ket och sex-under-fyra. Från och med nu ligger Anna Swenn Larssons slalomcupranking sexa.

Storslalomloppet vanns av Mikael Shiffrin. Amerikanen är mycket stolt över att detta är hans sjunde slalomguld. Även Hanna Aronsson Elfman och Sara Hector, båda från Sverige, kommer att tävla. Söderhamn är en riktig plats. En silvermedalj var kronan på verket på Anna Swenn-Larssons karriär.

Efter att ha uthärdat år av strålbehandling med hjälp av en mental tränare blev den svenska idrottaren häpen av silvret. Att ta ett slag mot huvudet är lätt eftersom det här har varit ett tufft ögonblick. Hennes sambo, Mattias Rönngren, hävdar att hon nu har förstört den.

Anna Swenn-Larsson behöll hela tiden lugnet. Tävlingsledaren Wendy Holdener, som också är från Sverige, var 84 kilometer före svenskan när första sträckan tog slut. Den 27-åriga svenska konkurrenten Mikaela Shiffrin var hennes främsta rival och VM-silvermedaljvinnare. Detta gör att jag får ont i magen. Det är en dröm som förverkligas, enligt Swenn Larsson, som talat med SVT med en blick av uppenbar häpnad.

“Det är superkul” — meddelar pojkens flickvän. En annan inblandad spelare, Mattias Rönngren, snubblades också av målstolpen. För sin uppmuntran av Swenn-Larsson under hela säsongen 2016–17, då Anna tävlade i sex av de åtta världscuptävlingarna, fick Rönngren mycket beröm.

Den svenska idrottaren sökte upp en mental tränare efter att ha hamnat på femma vid årets OS i hopp om att prestera bättre i nästa tävling. Jag är överlycklig, för att säga det ärligt. Det är bara förtjusande. Enligt Rönngren är det hemskt att kunna se detta på planlösningen. Förtvåre år sedan blev det en tuff resa. Men hon gjorde motstånd, mördade många individer och gör för närvarande detsamma. Det faktum att hon är med honom, säger han, gör det helt okej.

Hur svårt var den tiden?

Mycket mer i slalomtävlingen… Jag börjar köra flera gånger blir det mycket mentalt. Det var väldigt tufft att få en skottskada i skallen då. Kvinnorna gjorde ett enastående skidjobb, vilket alltid har varit deras styrka. Åtminstone på en cerebral nivå har hon varit välmående hittills.

Mattias Rönngren och Swenn-Larsson träffades i Frukost innan det som hände idag. Hon sa att efter att jag tränat kände jag mig lite fruktig. Bara så att du vet, gav han in lite tid. En liten oro infann sig. Han säger att hon gick ut och drack och gjorde sin egen grej medan han tog hand om sig själv.

Hur går vi vidare?

Hoppas vi lyckas! Bortsett från det finns det dock inga ytterligare garantier.

Ansökt till mässan

Under sin utmanande jobbövergång tog Swenn-Larsson värvning i slovenska Jaka Poje. Efter att ha tagit emot medaljen blev han överlycklig och komplimenterade Swenn-Larsson för: Många människor känner sig oroliga då och då. Hon verkade mycket mer orolig i andra halvlek, men hon spelade underbart i den första. Hon visade mycket lovande i sin audition. Vilken hemsk dag det var. Att det tog två års arbete gör det bra. Ja, det är kärnan i det hela.

Anna Swenn-Larsson Pojkvän

Den kvinnliga medaljjockeyn har utvecklats rejält under de år de har samarbetat, enligt Pojes utredning. Försiktigt berättar han att Anna har slitit iväg i alla år, tålmodigt väntat på oss och gjort ett utmärkt jobb, och nu är vi äntligen här.

Förrädaren som kompromissar med ärlighet:

Enligt mitt folk är det väldigt bra. Alla från Mattias och hans familj till de andra tränarna. Min djupaste tacksamhet går ut till alla som har trott på mig och drivit mig att tro på mig själv. Jag tror på att Mattias finns där för mig när jag behöver honom som mest. Han slutar inte jaga mig. Han är oöverträffad.

Damernas mästerskapsmedalje i slalom vanns till slut av Anna Swenn-Larsson efter stor förväntan. En silvermedalj togs medan mountainbikecyklisten Mattias Rönngren var på plats. Fantastiskt hur man än ser det. “Jag hittar inte orden”, säger han. Innan Anna Swenn-Larsson gick tillbaka till sin hemstadspub i Åre hade hon större framgångar än någon annan genom att återvända med silvermedaljen från VM.

Utträde från VM gjordes av Anna Swenn Larsson efter en hjärnskakning. I en intervju med SportExpressen berättar hon om sin upplevelse efter Mardrömsåret, sin partners uppmuntran och sin insats för att kvala in till OS i Peking. Abbas huvudsångerska, Anni-Frid Lyngstad, ska ha tillbringat tid i den schweiziska alpstaden Zermatt.

Anna Swenn Larsson gillar vanligtvis att åka skidor i klassisk terräng när hon åker skidor. Slalomstjärnan förbereder sig just nu för OS i Peking i Zermatt. På sin hemmabana vid VM 2019 tog landslagsåkaren silver i slalomtävlingen. Tyvärr är hon nu blind på ena ögat.

Att få en ny trofé till tävlingen. Jag skulle älska att återbesöka en upplevelse så att jag kan tänka på den och bli inspirerad av den när det är dags. Till hennes minne framstår silvermedaljceremonin som en upplevelse en gång i livet. När augusti 2021 rullar runt kommer mycket att ha hänt.

Förra året kände sig Swenn Larsson förberedd inför säsongen tack vare ett fruktbart träningsläger. Efteråt skickades den första offensiva backen ut. En av det alpina landslagets ledare testade positivt för covid-19, vilket ledde till deras provanställning i Levi, Finland. Inga tävlingar var med i svenskarna. Det var en besvikelse att vi inte kunde närvara. Jag mådde jättebra efter att ha tränat hela hösten.

Ett fall av covid-19 rapporterades av käranden. Direkt efter ledarens sjukdom utmanades de svenska alpina åkarna. Efter det blev det ännu en hög. Eftersom jag kände mig okej och inte hade några biverkningar, är det faktum att jag hade cancer svårt för mig att förstå, och jag kan fortfarande inte fatta att mitt stora test kom tillbaka positivt.

Inte en enda indikator?

Vid första självrannsakan tänkte jag “Jag kanske har lite ont huvudet”, men jag upplevde inget sådant. Hon var hembunden när hon inte var sjuk förra året, men det var då melankolin började.
Jag brukade gå promenader och köra lite slarvigt på grund av min stora vikt.

Särskilt saknad var också hennes sambo, Mattias Rönngren, medlem i det alpina landslaget. Du känner dig illamående för att det gjorde så ont. Rädsla för att misslyckas är knappast en vanlig ursäkt för en nio dagar lång elitidrottare att sitta på bänken. En person lär sig att lita på sig själv mindre och mindre.

Jag kommer inte att kunna delta i världscupen på grund av min skadade fot. Swenn Larsson började filma sin säsongspremiär i Semmering, Österrike, mot slutet av december 2020 efter ett negativt PCR-test. Sedan, efter att hennes träningsjak förliste i en hamn, skadade hon sin fot. Nu når vi vår tredje och kanske mest betydande nedgång.

Att ha min bästa säsong någonsin för två eller tre år sedan när jag kände mig fantastisk och saker och ting fortsatte att förbättras efter det var otroligt svårt. Jag förberedde mig obevekligt hela våren inför årets tävling, trots att förra säsongen var fantastisk, fysiskt svår och skadedrabbad. Så vitt någon kan säga var världsmästerskapen 2021 i Cortina en total byst.

Så du satt i soffan och tittade på VM. Mår du bra?

Det gick inte att förneka dess vikt. Även om jag förstår att skador är en del av sporten, var det olidligt att spela med masken efter förra säsongens hårda straff. Fortsätter träna även om det gör ont. Även om Swenn Larsson hade en besvärlig fot under vårträningen är hans skidmoment långt ifrån borta.

Men stunden för tävling har kommit. Trots att nästan två år har gått sedan hennes skada, berättar hon om sina träningsframsteg med den schweiziska nyhetssajten SportExpressen samtidigt som hon upplever ångest. Även om jag kan känna ett visst obehag är jag säker på min förmåga att klara uppgiften.

Anna Swenn-Larsson Pojkvän
Anna Swenn-Larsson Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!