Sprid kärleken
Anna Anka Pojkvän
Anna Anka Pojkvän

Anna Anka Pojkvän – Efter att inte ha besökt Sverige på fem år började Anna Ankas nya liv med en djupare kärlek och en sex år lång återförening med dottern. I den här rörliga skildringen beskriver 51-åriga Anna Anka hur hennes man, David Johansson, 20 år yngre, fjärmade sig från sin familj och sina drömmar. På frågan om sina karriärmål sa Anna Anka till Expressen Nöje: “Jag vill skriva och ge ut böcker.” Anna Anka lämnade Bjuv och Helsingborg för Amerikas förenta stater vid arton års ålder. Hennes destination var Los Angeles. Efter framgångarna på “Svenska Hollywoodfruar” i Sverige förändrades hennes drömmar om att göra det stort i Hollywood.

Paul Anka är en låtskrivare och musiker som är 81 år gammal; hans exfru, Anna, heter också Anka. Deras skilsmässa 2010 kom efter bara två års äktenskap. Tjugo år efter att de först började dejta knöt Anna Anka och David Johansson äntligen ihop säcken. Hans ålder är ljusår före min, och klyftan mellan oss är stor. Enligt min mening är detta den perfekta kombinationen. I en intervju hon gav till Expressen 2021 liknade Anna Anka sin relation med sina energier med en yngre pojkväns. En stor villa vid Lake Sherwood nära Los Angeles är David Johanssons och Anna Ankas hem.

De ville hjälpa människor med deras dieter, träningsrutiner och övergripande livsstil, så de startade en hälsocoachingverksamhet. Jag ägnar det mesta av min dag åt att hjälpa andra människor. Hälsosam kost, träning, läsning och forskning är några av mina favorit saker att göra på min fritid. “Jag vill manifestera min framtid och visualisera vad jag vill ska hända”, säger Anna Anka.

“Jämför skriva och flera böcker”

Bortsett från fotbollsfantasierna spelar Anna Anka bönor på sitt nuvarande liv i L.A. med maken David. Vi kallar fortfarande Lake Sherwood hem. Jag är här idag för att fira mitt tioårsjubileum. Under våra sex år av dejting har David också förbättrats. David och jag är helt i synka med våra planer. Vi ser på livslektionerna ur olika perspektiv. I framtiden skulle Anna Anka vilja skriva och ge ut böcker om kärlek. Att göra böckerna till ett tv-program skulle vara fantastiskt.

“För att de ska få en slut på smärta, trauma och lidande har jag mycket värdefull expertis att erbjuda människor.” “Svenska Hollywoodfruar” har en ensemblebesättning som inkluderar Elena Belle, Anna Anka, Maria Montazami och Sofie Prydz. “Små tjejer” är nyckelingrediensen i Hollywooddamernas ögon. Anna Anka har fortfarande inte kontaktat sina andra systrar, trots att “Svenska Hollywoodfruar”-triumfen var omgärdad av en enorm mediekontrovers.

Jag kan med absolut säkerhet säga att det finns kvinnor som deltar i vänskapstävlingar. Further, she writes: “Vi skulle kanske göra en tv-serie som handlar om förlåtelse och att släppa taget.” Hon skräder inte orden när hon berättar det: hon är för upptagen. På grund av detta blev uppdraget till Sverige ett misslyckande.

Hela femton år har gått sedan Anna Anka och David Johansson besökte Sverige senast. Rapporten fortsätter med att säga att hon saknar att vara med sin familj i Sverige. Hennes utredning om sondens misslyckande i Sverige fortsätter. På grund av händelsernas snabba takt kan vi inte säga hur tiden gått. Anka hävdar att David inte kan resa just nu eftersom han har gjort klart alla nödvändiga papper för att bli medborgare i USA. “Vi ser fram till att de kommer att hälsa på oss i sommar och tar alla godsaker som vi gillar från Sverige, såsom kanelgifflar.”

Bröllopet mellan Anna Anka och David Johansson ägde rum 2020. David gör nu, otroligt nog, sin dramatiska debut på röda mattan för sin tv-premiär. Som Mauri Hermundsson, programledare för Mauris program, uttryckte det, “Han är betydligt kortare än henne.” A Vad hände efter det?

Anledningen bakom Åsa Vesterlunds uppbrott med Anna Anka är att “hon blockerade mig.” Anna Anka, 52, som tidigare var gift med Paul Anka, 82, från Hollywood, är för närvarande ogift 2010. En ung man vid namn David Johansson uppvaktade Anna och hon gifte sig så småningom med honom. Han var tjugo år gammal.

Hans ålder är ljusår före min, och klyftan mellan oss är stor. Enligt min mening är detta den perfekta kombinationen. I en intervju hon gav till Expressen 2021 liknade Anna Anka sin relation med sina energier med en yngre pojkväns. Instruktioner från Anna Anka om hur man spelar in “The Johansson Tapes”

På Svenska Hollywoodfruar diskuterades romansen mellan Anna och Paul mer öppet, även om äktenskapet mellan David och Anna har hållits hemligt. Vad hände sen? David klättrade på TV-stegen efter Annas överraskande återkomst till den lilla skärmen i Mauri. Vid mötet informerar Hänt Anna att de har valt att inte ta med David i videon.

Anna Anka Pojkvän

Anna skriver till Hänt i ett mejl, “Det var självklart att David skulle vara med så jag kan visa hela svenska folket vilken fantastisk kärlek vi har till varandra efter 7 år tillsammans.” David, som dejtar Anna Anka, är “väldigt mycket yngre” enligt Marui Hermundssons vackra kommentarer.

Historien om hur Mauri Hermundsson, som nu är 27 år gammal, träffade Anna och hennes nuvarande älskare berättas i Haunt. Det var underhållande; han är så mycket längre än henne. Vi borde alla leva långt upp i 50-årsåldern eftersom han delar min typ 30 och Annas. Det är svårt att känna något annat än glädje för honom. Känslan av att känna och greppa hennes nya ben var njutbar, förklarar Mauri Hänt.

Trivdes du med någon del av hans yngre bror?

Ålderism riktar sig vanligtvis till män i en viss ålder och kvinnor i en yngre ålder. Jag saknar ord eftersom det här känns så vardagligt. När det är korrekt känns det bra. Två år har gått sedan David Johansson och Anna Anka knöt ihop säcken. På bröllopsdagen delade den före detta Hollywoodstjärnan en innerlig kärlekssaga på Instagram.

Hon berättar om hur hennes känslor av säkerhet och kärlek till honom är oöverträffade. “Svenska Hollywoodfruar” — vem är hon? Efter att ha gift sig med 80-åriga sångaren och textförfattaren Paul Anka och blivit känd i TV3:s dokusåpa blev 50-åriga Anna Anka ett känt namn i Sverige. Deras skilsmässa 2010 kom efter bara två års äktenskap.

Perfekt för dig som jobbar som personliga tränare

David Johansson är en 29-årig personlig tränare som återupplivade Anna Ankas romans över sju år efter deras första uppbrott. Hon avslöjade förlovningen i podden “Power couples” i början av 2020. Vi är lagligt gifta trots att bröllopet inte har ägt rum ännu. Ja, en kommer att finnas där. Du får helt enkelt se hur det blir, enligt Anna Anka i programmet.

“Att leva för kärleken”

Den före detta Hollywood-stjärnan firar sin partners tvååriga äktenskap och delar en uppriktig Instagram-bild. Jag kommer inte att sluta älska förrän jag hittar den som gav mig den eviga kärlekens gåva. Du ger mig tröst på både bra och dåliga dagar. Ditt äktenskap har gett mig mer glädje än något annat i mitt liv eftersom vi är perfekta för varandra.

Sittande sida vid sida på en strand och solar sig i skuggan, ses de på ögonblicksbilden. Ditt värde kommer aldrig att ersättas. När jag är omkring dig känner jag mig helt trygg och älskad. Vår andra bröllopsdag, min älskling, mannen som har gett mig den största mängden hjärtesorg, och ni är alla värda min uppskattning. Du är djupt omhuldad.

Inget romantiskt intresse kommer någonsin att komma i hennes väg som njuter

Deras podcast, “Power Couples”, handlar om par som kommunicerar och delar värderingar. Dessutom, enligt Anna Anka, var hon ärlig om sina intoleranta makarvanor redan från början. Som Daniel Johansson avslöjade i en intervju med podcasten “Power Couples” har skådespelerskan aldrig varit blyg för sin preferens för en tyst partner. David Johansson är Ankas man; de är tjugo år yngre än varandra.

David Johansson, som varit tillsammans med Anna Anka en längre tid, har friat. Podden “Power Couples” fördjupar sig ytterligare i Anna och Davids förhållande. En 48-årig tv-personlighet vid namn Anna Anka träffade sin nuvarande pojkvän, 20-årige David Johansson, i Los Angeles 2016. Efter att ha väntat i två år knöt Anna och David äntligen bröllopet.

De spelar båda flöjter och David är multiinstrumentalist. En personlig tränare är Davids nuvarande sysselsättning. Han är född i Åhus. De bosätter sig i Annas herrgård för miljoner dollar i Hollywood. Paret har lyft sin koppling till en ny nivå med sitt äktenskap. Vad bra det är. Som sagt, evenemanget ligger fortfarande i framtiden. Vi har beslutat att inte genomföra ceremonin som officianter, trots att vi är lagligt gifta. Anna förutsäger dess slutliga uppfyllelse i podcasten “Power Couples”.

Hon berättar att det kommer att vara något riktigt romantiskt pÏ en paradisstrand och inte “typiskt svenskt” brolopet. David Johannsson och Anna Anka. Stella Pictures är namnet på en fotobur. Anna framförde “Hela tiden” samtidigt som hon levde det höga livet. Deras underbara äktenskap har redan diskuterats av Anna och David. I en intervju med norska Dagbladet i höstas sa Anna att paret hade sex barn dagligen.

Varje gång! Jag förstår inte hur någon kunde få barn med den här mannen och sedan välja att inte få fler. Henne har sägt att han kommer att inte kunna träffa någon annan tjej efter mig, och det är inte någon som skulle göra mycket. När spermier inte kan komma varje dag gör det ont. Från ingenstans kommer det att bli det. Om du tror Anna, “Det måste göras” under hela intervjun.

Anna Anka Pojkvän
Anna Anka Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!