Anders Jensen Förmögenhet

Sprid kärleken
Anders Jensen Förmögenhet
Anders Jensen Förmögenhet

Anders Jensen Förmögenhet – När det gäller reparation och byte av bilglas i Sverige är Ryds Bilglas en stor aktör på marknaden.Ingen yngre än 45-årige Anders Jensen intar vd-posten och en närmare titt på företagets ekonomi avslöjar att Ryds Bilglas går som på rulle.

Anders Jensens enorma mångmiljonutbetalningar

Enligt uppgifter som inhämtats från Skatteverket och rapporterats av Nyheter24 hade Anders Jensen en fast årsinkomst på 2 934 795 svenska kronor 2020. Dessutom hade Jensen ett rejält kapitalöverskott på 107,9 miljoner svenska kronor.

Anders Jensen, nu 46 år gammal, är en entreprenör som grundade Samglas när han var 25 år och sålde det till Ryds bilglas åtta år senare. Han är för närvarande vice vd och en ledande befattningshavare på mångmiljondollarsföretaget Cary Group, som har tre miljoner dollar på banken.

Egentligen är hela min familj och utökade familj företagsägare. Jag kommer från en familj av entreprenörer; mina tre äldre bröder driver alla framgångsrika bilhandlare. Så jag växte upp med ett genuint bilintresse; min far arbetade som lastbilschaufför, som han beskriver i sin podcast “I huvudet på en entreprenör”.

Men det pulserar också i ens privatliv, förutom det professionella. 2015 på Chateau d’Esclimont utanför Paris gav han sin hand i äktenskap med Charlotte Perrelli, då 48.De har tre barn mellan sig; Perrelli har också två barn från ett tidigare äktenskap.

Idag bor de i en lyxig fastighet i Djursholm, men de planerar att bygga ett nytt hem i Marbella, Spanien, och de har redan köpt ett bergshotell i Alperna.De är beroende av saker som dagis och hushållshjälp för att ta sig igenom dagen.

Nu har jag en fru som är fantastisk på att sköta det praktiska. “Hon är en svensk småstadsmyllatjej från början”, säger Jensen. ‘Hon ber aldrig om hjälp; hon säger bara: ‘Jag ska reparera det här.
Och kärleken fortsätter att blomstra.Jag är helt fruktad av att ha varit där i 11 år nu. Vi fortsätter dock att vara nykärs tonringar.

Anders Jensen och Charlotte Perrellis passionerade famn

När det kommer till att arbeta med deras relation säger Anders Jensen att de är proffs. Om han är på resande fot och arbetar i ett annat land, flyger Perrelli gärna ner och de kan tillbringa en dag tillsammans på ett hotell.Vi är båda angelägna om att få det att fungera; vi var båda i ett förhållande innan det gick inte ihop, så en andra chans är välkommen, som han uttrycker det.

Anders Jensen förklarar att de båda ligger rätt i tiden.Vi åker iväg över helgen; vi bor på hotell; vi är självständiga nog att gå ut och köpa vår egen mat; om det inte fungerar så ses vi över lunch. Vi är väldigt bra på att se möjligheter att träffas. Det är väldigt, väldigt viktigt enligt mig.

Anders Jensen, programledare för podcasten “I huvudet p en entreprenör”, förklarar hur viktigt det är att ha tid att “sätta sig ner och prata utan avbrott, utan barn” för att kunna utöva sina passioner. Varje år genomför Accenture Banking Consumer Study, en världsomspännande undersökning där mer än 50 000 kunder från hela världen svarar på frågor om sina erfarenheter av finansiella institutioner.

Det finns miljontals människor i Sverige, och för två år sedan var deras svar dåliga nyheter för bankbranschen: endast 20 % av kunderna sa att deras bank var det bästa alternativet. Men i år ökade den med mer än femtio procent och nådde en jättestor sextiofyra-procent.Det är en enorm expansion, men det har skett en hel del förändringar i banksektorn under de senaste två åren, säger Gunnar Wijkmark, Accentures ledande banksektor i norra Europa.

Det råder krig i Europa, priserna stiger snabbt och många människor är oroliga att de snart kommer att vara arbetslösa. Konsumenter har levt på kanten sedan förra gången vi genomförde den här studien, och när de inte vet om deras surt förvärvade pengar kommer in den här månaden eller nästa, ändras deras prioriteringar därefter.

Detta är utmärkta nyheter för konventionella bankirer. I tider av stress letar människor efter det de är bekanta med, vad som är lätt att använda och vad som får dem att känna sig trygga och ansvariga. Det är inga vanliga bankirer inblandade här.Accentures forskning visar att kunderna är säkra på bankens förmåga att skydda sin personliga information, vilket korrelerar med företagets höga kundnöjdhet.

Är det för att bankerna gjorde ett utmärkt jobb eller för att de bara fick betalt för att inte göra någonting? Svaret beror på vem du frågar, men det är tydligt att kunderna är mer säkra på att deras banker skulle hantera deras data säkert än en mängd olika nischaktörer och teknikföretag.

Liknande för specialiserade banker.Samtidigt som rapporten är av stor betydelse för mer traditionella banker, läses den med mindre intresse av nischade aktörer som uteslutande handlar med digitala produkter. På frågan om konsumenterna tror att det är möjligt att tjäna pengar på dem svarar bara cirka 6 % positivt eller mycket.

Anders Jensen Förmögenhet

Endast 5 % av kunderna i studien tror att deras bank skulle märka om de drabbades hårt av en ekonomisk nedgång, och 13 % säger att det är svårt att få den hjälp de behöver när de har ekonomiska svårigheter. Vi hör från våra kunder att banker måste göra mer och i min roll som konsult har jag stött på många bankirer som pratar om de här frågorna men som aldrig verkar få ihop allt.

Bankerna måste också verkligen överväga hur man kan uppnå en mer human nivå av nöd. Femtioåtta procent av kunderna sa att de gillar att se bankkontor i stadsbilden eftersom det ger dem sinnesro att de kan vända sig till någon för att få hjälp om de behöver det. Nästan samma höga andel, 5 %, kommer från unga vuxna i åldern 18–24 år som växt upp med mobiltelefoner i händerna.

Det betyder inte att kunderna insisterar på att ha att göra med en fysisk filial, men ingen vill ha en opersonlig bank heller. Det handlar inte så mycket om att man har en personlig koppling till en viss kassa på banken som att man kan få ett hjärtligt uttryck för sympati när tragedin inträffar.

Omfattningen av inbjudan bör utökas.Kundernas andra stora hopp inför studiens framtid är att få ett mer generöst erbjudande från sin bank.Kunderna behöver hjälp för att hantera vardagsekonomin och pengarna på sina bankkonton.

Varför inte också få hjälp med hem- och livförsäkring, samt tvätt- och transporttjänster när du tar ett bolån på banken? Och om man kan få hemförsäkring kan det vara bekvämt att ha andra typer av försäkringar samt sjukvårdstjänster och liknande på samma ställe.

Detta innebär inte att bankerna måste tillhandahålla alla tjänster själva, utan snarare att ett banksystems garanti för tillhandahållande av tjänster kopplar samman ett brett spektrum av sektorer.Nu när du har dina kunders förtroende bör du ägna lite av din tid åt att utöka dina erbjudanden så att du kan njuta av en större del av dina kunders dagliga budgetar.

Hela effekten av högre priser på konsumenterna har ännu inte visats i studien.Tyvärr är många stora banker inte transparenta med sina kunder om vart deras lån går. Kunder rapporterar att det är svårt att växla valuta samtidigt som deras priskänslighet ökar under semesterperioden. Det ska bli fascinerande att se hur detta påverkar människors attityder och beteende under svåra tider.UTANFÖR LÄNK: Läs mer om studien här.

Accentures resultat från deras svenska bankmarknadsanalys

Sextiofyra procent av privatkunderna är övertygade om att den ledande banken kommer att se till deras ekonomiska intressen och hantera deras data säkert. Endast 6 % av befolkningen tror att en enda nätbank kan uppnå samma mål.

Det är dock inte alla kunder som tror att banken bryr sig om deras ekonomiska situation påverkas, och 30 % har haft problem med att få personlig assistans när de behövt det.Sextiotre procent skulle vara intresserade av att få ett komplett paketerbjudande på till exempel bostäder, och 58 procent gillar tanken på att ha ett närliggande bankkonto eftersom det ger stabilitet och bekvämlighet.

Sanningsserum: det är detta som kan övertyga svenska konsumenter att byta bank.De viktigaste faktorerna för att välja en ny bank är konkurrenskraftiga priser, rekommendationer från vänner och familj, servicehastighet och miljö-, social- och styrelseerbjudanden (inklusive hållbarhet).

Anders Jensen Förmögenhet
Anders Jensen Förmögenhet

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!