Amanda Strand Pojkvän

Sprid kärleken
Amanda Strand Pojkvän
Amanda Strand Pojkvän

Amanda Strand Pojkvän – Nu har Amanda avslöjat hur förhållandet just nu ser ut, samt hennes tankar kring uppbrottet. I början av sommaren 2019 cirkulerade rykten om att 24-åriga Hov1-artisten Dante Lindhe hade förlovat sig med 21-åriga YouTubern och modellen Amanda Strand. Efter mycket fram och tillbaka bestämde de sig för att cementera sin relation via Instagram-bilder. Bråket bröt ut och de publicerade snabbt kaoset på sociala medier.

Amanda och Dante tog ett stort steg i sin relation i början av sommaren 2020 genom att köpa ett hem tillsammans. Amandas prenumeranter på YouTube kunde följa med när hon och hennes familj flyttade in i sitt nya hem och delade med sig av sin vision om hur det skulle se ut efter att bygget var klart. Förhållandet tog abrupt slut, men de gjorde aldrig upp i lägenheten.

FÅ DE SENASTE SVERIGE NYHETERNA FÖRST: Ladda ner den senaste Hänt-appen här!

Amanda Strand om sin nuvarande romantiska relation med Dante Lindhe Under vintern märkte deras följare att något var fel, och rykten spreds snabbt om huruvida paret hade gjort slut eller inte. Det tog dock ganska lång tid innan någon av frågorna besvarades. I oktober bekräftade Amanda uppbrottet via en Instagram-storyuppdatering. Det har funnits många rykten om mig och Dante. Och som många av er kanske har anat så har jag och Dante kommit fram till”, skrev Amanda då.

Det har gått några veckor och i en ny YouTube-video berättar Amanda att det tidigare paret har sålt lägenheten och diskuterar hur hennes relation med Dante egentligen mår idag. När hon frågar Amanda hur hon ska hitta en ny plats att bo, berättar Amanda hela historien. För er som läste det och direkt tänkte, “du flög rätt in i en ny?”

Så, ja, jag gjorde det, men det är officiellt: Dante och jag har gjort slut. Det finns inga bittra känslor mellan oss; vi är fortfarande vänner, så det finns ingen anledning att bråka eller bygga staket mellan oss. Men eftersom vi inte kommer att bo tillsammans så mycket längre, kanske det inte är den bästa idén att köpa ett hus tillsammans. Så vi sålde huset och jag letar just nu efter en uthyrning.

Hur det har gått med Amandas förhållande sedan uppbrottet

Amanda diskuterar också tillståndet för hennes romantiska relationer. Efter händelsen med Dante har hon verkligen vidgat sitt perspektiv. Jag är en man som först och främst är extremt tillgiven. Därför njuter jag inte av att vara ensam. Amanda berättar för mig vad jag behöver testa och jag förbereder:

Men om du tänker på hur jag dejtar ensam som om jag dejtar ett stort antal människor, kommer du att inse att det fungerar lika bra för mig. Eftersom jag precis blivit singel, men vi får se om det håller i sig. Romansen offentliggjordes tidigare i år när ett fan av Hov1 delade en bild på sig själv med Dante och skrev i bildtexten att hon hade träffat Dante och Amanda på scenen.

Amanda kommenterade bilden skarpt. Efteråt började de utbyta bilder på varandra, och Amanda skickade till och med det lyckliga paret en kaxig förklaring bredvid ett foto på dem taget på Lollapalooza. Amanda Strand och Hov1:s Pojkvän Dante Lindhe. bild med tillstånd av Instagram/Amandaastrand.

Hur skulle du referera till Amanda i sociala medier?

Hon går som Amandaastrand på Instagram och “Amanda Strand” på YouTube, där hon har över 181 000 prenumeranter. Amandas Snapchat-handtag är amanda.strand.

Var går Amanda av?

Amanda reser från Kungsbacka på västkusten, söder om Göteborg.

5 Vad sysslar Amanda med?

Amanda annonserade ut sig till gymnasiets hår- och makeupartist. Hon är en Youtuber, makeupartist och modell för tillfället. Hon är också väldigt aktiv på Instagram, där hon har över 170 000 följare. På sin YouTube-kanal delar Amanda med sig av en uppsjö av skönhetsförslag.

En tid senare avslöjade hon hemligheten bakom YouTube-stjärnornas felfria makeup. Titta på klippet nedan för att se leendena som alla YouTubers bär. I år är det 60:e året i rad som Summer i P1 hedrar årets bästa sommarartister. I sommar, från 23 juni till 19 augusti 2019, kommer en ny varning att skickas ut varje dag.

Bianca Ingrosso var en av de mest omtalade sommartalarna förra året, och hon diskuterade sin kändislivsstil och snabba uppgång i influencerbranschen. Vi fick också höra från Ebbas pappa, Stefan, vars fru lämnade under terrordådet på Drottninggatan i Stockholm, en historia som grep många.

Ja, det har varit journalister, artister, skateboardåkare och läkare som har pratat med svenskarna och berättat historier för dem. Du bestämmer när och hur du vill lyssna – i bilen, i en hängmatta eller när du promenerar längs stranden vid havet. Vem deltog i år? Den senaste tiden har rykten spridits om att 21-åriga YouTubern och influencern Amanda Strand och 24-åriga musikern och Hov1-medlemmen Dante Lindhe inte längre är tillsammans.

Nu, i en Instagram-story, bekräftar Amanda Strand att det är sant.

Det har varit många rykten om mig och Dante. Och som många av er säkert har gissat har Dante och jag avslutat saker. “Jag tycker fortfarande att han är fantastisk, han är en bra kille, och vi kommer att vara vänner länge”, skriver hon.Stephanie “Steffi” Méndez, 25, dotter till Méndez, 45, och Dante Lindhe, 25, har har lagt upp ångande bilder på varandra i veckor. De ses njuta av en romantisk termin tillsammans i en serie Instagram-inlägg.

Enligt vad Méndez avslöjat i en tidigare intervju med Aftonbladet har Steffi bott i Sverige ganska länge tillsammans med sin pappa och syster, Eva-Louise. Hon har släppt tips om ett nytt kärleksintresse på sina sociala medier-konton, men hon har inte kommit ut direkt och sagt vem det är. Hov1-rappa har även lagt upp en massa selfies med influencers på sin Instagram den senaste månaden.

Amanda Strand Pojkvän

Steffi Méndez har 1,2 miljoner följer på Instagram och har medverkat i de chilenska tv-serierna “Tranquilo papá” och “Masterchef celebrity.” Gjorde dådet i all hast I oktober föregående år blev det känt att Dante Lindhe och influencern Amanda Strand, 21 , hade brutit upp, bara månader efter att de hade köpt ett hem tillsammans.

Amanda sa på sin Instagram att de hade varit tillsammans i flera år innan de bestämde sig för att gå sina egna vägar. Det har varit många rykten om mig och Dante. Och som många av är säkert har gissat har Dante och jag avslutat saker. Jag tycker fortfarande att han är bra, han är en bra kille och vi kommer att vara vänner för alltid”, skrev hon då.

Amanda Strand har klagat på de trista svenska vintrarna och har istället bestämt sig för att tillbringa säsongen i soliga Monaco. Hon har kommit hem och är överlycklig över allt där. En del undrar om hon kommer att fortsätta skriva i Sverige trots att hon kommer att bo i Monaco större delen av året (utanför sommarmånaderna). Amanda kommer dock fortsätta att skrivas i Sverige även om hon kommer att bo där mer.

Hon arbetade extra timmar under gymnasietiden för att spara pengar till ingreppet, och nu tror hon att hennes beslut att göra en luftrörsresektion var bland det bästa hon någonsin har tagit. Hon förklarar att hon gjorde det för att känna sig lyckligare med sig själv snarare än för att attrahera en partner.

Hon är 32 år och bor i en medelstor stad i södra Sverige. Amanda trivs med sitt jobb som resebyrå eftersom, med hennes ord, “det är socialt och intressant.” Hon beskriver sig själv som någon som trivs med äventyr och aldrig är mer tillfreds än när hon provar något nytt.

Jag har alltid varit den typen av person som beskriver sig själv som “självsäker” och “vet vad de vill”. Jag har alltid vetat att resebranschen var där jag hörde hemma och jag har konsekvent kunnat nå mina mål där.

Redan i tonåren kände hon sig missnöjd med sin kropp, särskilt sina bröst. Hon förklarar att deras tillväxt var långsammare än flickorna i hennes klass, och att en kommentar i omklädningsrummet inspirerade henne att överväga att göra sina bröst större.

Det fanns inte ens en snårig kommentar; bara någon cool tjej som verkade känna att jag släpade efter i utvecklingen och klackade på mig. Det var inte ett skämt alls, men det fastnade i mitt huvud. Trots att hon bara var tre år gammal, säger hon, började hon reflektera djupt över sina föräldrars föräldrastilar och hur de fick henne att må.

Även om hon var lika utvecklad efter nian som sina klasskamrater, kunde hon fortfarande inte skaka av sig känslan av att hon inte var nöjd med sin kropp. Hon säger att hon aldrig stoppade sin bh med trumpetar som så många av hennes jämnåriga gjorde, och hon hade ingen aning om att hon saboterades så att hon bättre kunde presentera sig för sina kvinnliga vänner i klubben. Känslan av olycka uppstod inom henne.

Vill du lära dig mer om svampinfektioner? Klicka här!

Det är oroande att höra att många människor medvetet ökar sin bröststorlek i hopp om att andra ska tycka att det är mer attraktivt. Min motivation för att bli opererad var mycket enklare: jag ville bara se bra ut i spegeln och må bra i min egen hud.

2001 öppnade plastikkirurgen Dr Oya Strandkliniken. Människor som letar efter hjälp med allt från bröstförstoring och fettminskning till öronomformning, ögonlockskirurgi och genital rekonstruktiv kirurgi går dit. Amanda säger att hon gjorde sin research innan hon valde den här kliniken, men blev till slut övertygad av de positiva rekommendationer hon fick och den professionella hälsningen hon fick på telefon.

Amanda Strand Pojkvän
Amanda Strand Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!