Sprid kärleken
Amanda Schulman Ung
Amanda Schulman Ung

Amanda Schulman Ung –Den svenska tv-producenten och mediepersonligheten Amanda Maria Linnea Sunnanäng Schulman (född Widell; född 15 maj 1980). Schulman har haft en omväxlande karriär inom media och tv, senast som chef för karaktärsdriven programmering på produktionsbolaget Mastiff. Sedan 2011 har hon och hennes syster, Hannah Widell, drivit produktionsföretaget Perfect day.

De två systrarna driver livsstilsprojektet C/O Hannah och Amanda på Aftonbladets hemsida, som består av bloggar och webb-tv-programmet Middag med Hannah och Amanda. C/O Hannah & Amanda, en månadstidning, producerades 2012 för att vidareutveckla idén.Tillsammans är Hannah och Amanda programledare för en podcast som heter Fredagspodden.

Schulmans bio visar att han har tjänat i en mängd olika roller i tv-branschen, inklusive som genrechef för karaktärsfokuserade shower på Mastiffs produktionsbolag.Sedan 2011 har hon drivit sitt eget produktionsbolag, Perfect Day, tillsammans med sin syster Hannah Widell.Livsstilsprojektet 2012 C/O Hannah & Amanda, som bland annat inkluderade blogginlägg och ett webbaserat tv-program som heter Middag med Hannah & Amanda, presenterades på Aftonbladets webbplats.

Familj

Schulman är syster till Gunny Widell, en tidningsutgivare; Bengt Widell, filmfotograf; och Hannah Widell, Gunnys yngre syster.[6] Hon är bästa vän med Alex Schulman, som skrev romanen “Att vara med Tillsammans har de tre barn: två döttrar födda 2009 och 2012 och en son född 2017. Här är den nya kärleken i Alex Schulmans liv.

Och bloggförfattaren är säker nu när han har hittat sin drömkvinna.Alex Schulman, 32, och Katrin Zytomierska, 31, var förlovade i somras på ett polskt slott. Men juridiskt sett var de aldrig gåvor i Sverige eftersom företaget aldrig var registrerat där.Efter att ha gjort slut för ett år sedan har bloggparet bestämt sig för att ta olika vägar i sommar.De har alla bestämt sig för att vara tysta angående skilsmässan.Alex diskuterar dock sin nya romans i ett blogginlägg.

Sedan dess har jag träffat en tjej som heter Amanda. Jag är väldigt glad för det, eftersom jag vet att hon är kvinnan för mig, skriver han.Det var självklart för mig att jag skulle dela det i min blogg, men jag känner att jag inte har så mycket mer att säga om det än vad han sa till Aftonbladet.

The Current Crush Amanda är en 28-årig stockholmare. Hannah Widell, den 33-åriga chefen för showen, är ett av hennes fyra system.Inom mediebranschen gör Amanda Widell sitt jobb. Hon har arbetat med en lång rad projekt på en stor svensk tv- och filmstudio.När Aftonbladet pratade med henne tidigare avböjde hon att kommentera sitt “falska förhållande” till bloggaren och journalisten.Det verkar bra för mig; Jag har inga ytterligare kommentarer.

Katrin Zytomierska är lättad över att hennes ex-pojkvän mår bra i hans nya förhållande, men hon kan inte låta bli att känna sig förrådd av hans beslut att skynda på saker.Jag är förvånad över att han skrev det på sin blogg. Men jag är glad att han hittade en ny. En trevlig ung dam, Amanda är.

Det var trevligt; det var lustigt.Katrin Zytomierska är glad eftersom hon har hittat ett nytt kärleksintresse.På måndagen rapporterade Dagens Media om motreaktionen mot Perfect Day och hur företagets grundare, Hannah Widell och Amanda Schulman, försvarar sin nya skönhetslinje, “Hers”, som säger sig ha “allt för balans, immunitet och stil”.

Vi kan nu avslöja att deras företag, Perfect Day Media, har anmälts till Konsumentverket för vilseledande reklampraxis.En ung dam har klagat på att Amanda Schulman och Hannah Widell har använt Instagram för att “driva försäljningen” av sitt lyxmärke, “Hers”, utan att märka deras reklaminlägg som sådana.En annan kvinna har prenumererat på podden där Duon diskuterade sina piller den 21 april. Ett liknande antal sökande har kommenterat Instagramanvändares påståenden om att p-piller lindrar PMS och är bra för kvinnors hormonella jämvikt.

Sanna Lundell, Jenny Strömstedt, och matbloggaren Johan “Matgeek” Hedberg har bland annat varit hårda i sin kritik mot Hannah Widell och Amanda Schulman. Och nu senast från svenska annonsbranschjuristen Tobias Eltell.Om jag som annonsör marknadsför och distribuerar vad andra har sagt om min produkt genom mina egna kanaler kan jag inte dölja min egen åsikt eller låtsas som att någon annan delar min åsikt. Detta kommer att vara.

Amanda Schulman Ung

På Perfect Days kontor, i poddstudion. Systems har arbetat tillsammans de senaste femtio åren. Fredagspodden är en av de största och äldsta kommersiella radiostationerna i landet. Anette Nantells fotografierAlex och Amanda Schulman har ett stort badrum till en så liten lägenhet.

Amanda Schulman visar sitt intresse för knasig grooming i tv-serien “Hårsnack av Emilie”.

Amanda, 43, och Alex Schulman, 47, och deras tre barn bor i en lägenhet i centrala Stockholm. Emilie Johansson, youtubern och frisören bakom den populära “Hair talk by Emilie”-serien, är just nu föremål för en dokusåpa.Man möter ett vitt specialbyggt bibliotek i hallen, som passar bra till takbjälkarnas mörka trä, men Johanssons nyhet finns på andra ställen: i badrummet, och framför allt i badkaret.

Badrummet har samma storlek som de i mindre lägenheter och är inrett i ljus marmor; den har en dusch, ett badkar och två handfat med speglar på motsatta väggar. Men det som först kommer på tungan är galla.Amanda Schulman, som har bott med Alex sedan de först flyttade ihop, förklarar att de lagt i ett handfat eftersom Alex gillar att diska varje kväll.

Hon tror att Alex Schulmans basturutin lyssnar på saker och tycker om att tänka.Men det är en kliché som Amanda Schulman aldrig använder. Jag orkar inte vara här. Jag tror inte att det blir så illa som det blev på Gotland, säger hon.Amanda Schulman lyfter fram åldersskillnaden mellan henne själv och sin publik i intervjun.Hon säger sarkastiskt och med ett leende: “Jag är mycket äldre än Alex.”

Ibland är jag fyra år äldre än honom, men jag är äldre överlag. Jag funderar på att blanda ihop det med de unga ‘eftersom jag vill hålla mig ung’, säger Amanda Schulman.Efter att vattennivån steg dramatiskt under natten och översvämmade bostäder i kolonin Biskopsängen i Västers, tvingades räddningspersonal evakuera invånare, inklusive många äldre.

Investeringsledare Mattias Lindvall sa vid räddningstjänsten i Mälardalen “Vi har evakuerat folk från husen som ligger närmast n, hjälpt en del som inte kunde ta sig ut ur huset på egen hand.”Området har sedan dess besprutats. Västers riskingenjör Johan Ahlström sa till TT att bostäder i Biskopsängen kan sprängas av en nor’easter.

Då får vi en bättre uppfattning om sannolikheten att de kommer att gå mot våra bröder, och det kommer att leda till svält och nya överskridande territorier för oss.Podcastvärdarna Hannah Widell och Amanda Schulman diskuterar sina framgångar och misslyckanden, inklusive trasiga botoxinjektioner, i sin veckovisa Fredagspodden. Läs vidare för mer information.


Tillsammans med sin syster Amanda Schulman har Hannah Widell stått i spetsen för den massivt framgångsrika podden “Fredagspodden” sedan 2012. I podden delar programledarna med sig av sin kunskap om allt mellan himlen och jorden genom att gräva djupt i deras minnesbanker och berättar om många anekdoter från deras förflutna.

Amanda Schulman, entreprenör och podcaster vid 42 års ålder, har en lovande karriär som spänner över en lång rad olika områden. Ingen borde bli förvånad över Amandas överflöd av flytande bollar. Något annat som ingen har någon anledning att betvivla är att hon har en mycket välkänd profil som många kanske kan hämta inspiration från. Läs vidare för att lära dig mer om Amanda Schulman, en dejtingikon i Sverige.De pratar om kullar och dalar, både milda och mer utmanande sådana.

Utöver podden är Hannah Widell och Amanda Schulman hjärnorna bakom medieföretaget Perfect Day Media och det nylanserade lyxmärket All I Am som säljer en mängd olika kosmetika och skönhetshjälpmedel.Systrarna har dock genom åren försökt mer än bara smink och hudvrd för att ändra sitt hy. I en smygtitt för fredagens avsnitt av podcasten avslöjar programledarna Hannah Widell och Amanda Schulman att de nyligen provat botox – något de tidigare varit resistenta mot.

Sedan kommer du till den punkt där ni “alla gör botox”, som Hannah lägger det åt sidan och Amanda kikar in.Missade botox-injektioner diskuteras i Hannah Widells uppriktiga bekännelse.Men effekten av injektionen var inte vad läkarna hade hoppats på, särskilt inte för Hannah, som säger att hon insåg att hon behövde “vara sjukskriven på grundval av botox” efter att ha fått sprutan.

Widell förklarar, “Jag var så mätt”, när Schulman berättade att hennes barn hade frågat om något var fel med Hannah efter att de hade sett henne bete sig konstigt efter att ha fått en botoxinjektion.

Det såg inte stängt ut, erkänner Hannah.Det var en riktig fruktsallad. Amanda säger viskande: “Du har rätt, Hannah.”Den här veckan avslöjar Hannah att hon nyligen fått botoxinjektioner. Men enligt hennes egen berättelse har hon gått segrande ur:Det blev en “rynkstrk över ena ögonbrynet. Som du blivit alltmer fäst vid sedan den.

Amanda Schulman Ung
Amanda Schulman Ung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!