Sprid kärleken
Alexander Isak Flickvän
Alexander Isak Flickvän

Alexander Isak Flickvän – Alexander Isak är helt stum över denna fråga.Det svenska stjärnskottet får i YouTube-serien The Conference Call frågan om jämförelser med Zlatan, vem hans bästa vän är i La Real, och om han har någon speciell att dela sitt liv med för tillfället.

Jag är singel, säger Isak med ett leende. Hittills har Alexander Isaks säsong varit långsam. Anfallaren var Real Sociedads startmålvakt i början av säsongen, men han har haft det kämpigt de senaste veckorna.Han hade en breakout-säsong under sitt 21:a år, när han gjorde två mål i en förlustsatsning mot Real Madrid i den spanska cupen.

Isak dyker nu upp i Youtube-intervjuserien The Conference Call, där unga fotbolls- och amerikanska fotbollsstjärnor svarar på frågor om allt under solen. Kontrast med Zlatan.Den 21-årige landslagsstjärnan möter även jämförelser med svenske kollegan Zlatan Ibrahimovic. Jämförelser stör dock inte Isak.

Jag har vetat om det sedan jag var 17 år gammal. När det gäller min egen karaktär är jag helt omärklig. Jag tror att det är mer ett mediagremlin, eftersom jag vill vara mig själv. Zlatan är Sveriges störste någonsin, så jag kan bara göra mitt bästa för honom. Det är inte så viktigt för mig att bli jämförd med honom. Det där roliga spelet ger mig mer incitament, säger Isak, och han försöker sedan lista ut vem han står närmast i Real Sociedad.

Adnan Januzaj är min bästa isbjörn på isen. Vi har inte många spelare från andra länder i laget, och han är från Belgien.Den här säsongen har Alexander Isak blivit utpekad för två mål och en assist under fyra tävlingsmatcher. Ja, killar. Vi har nått slutet av hans era utan att ha löst den delen av historien ännu. Vi har nu återvänt till den punkt där vi kan diskutera press och försök att kontakta Svenska förbundskapten.

Knappast någon ser fram emot något längre, eller hur? Med blixtens hastighet verkar det senaste årets resultat och prestationer ha förändrat den allmänna uppfattningen om hans atletiska skicklighet och ledarskapsförmåga. Och det finns ingen anledning till tvivel om att den dag snart kommer då han inte längre är förbundschef.

Han kommer inte att vara där och borde inte få gnistan förrän klockan slår midnatt. En ny tränare kommer att tycka att det är utmanande att gå med i en etablerad grupp och ge samma gränslösa energikick som kan uppnås i en träningsmiljö där alla tränar tillsammans konstant.

Dessutom finns det ingen annan som är avlägsen sannolikt att komma in och stjäla denna kampanj från EM.Det är inte bara Janne Anderssons fel att svenskar har en ovanligt låg känsla av stolthet över sitt lands landskap. Men hur hans tid fördelas är mest upp till honom.

Tar ansvar

När vi kommer ut från andra sidan kommer han att dela upp sitt partnerskapskapital i två halvor. Det första avsnittet när alla kastade tärningarna, gjorde sina satsningar och avancerade till behärskning. Använde allt spelmaterial som var tillgängligt för dem till sin fulla potential. Det var imponerande, och det borde fungera som hans visitkort.

Men de senaste åren har haft många upp- och nedgångar, och vissa saker har varit ganska bra. Spelplanen har gjorts om, och det nuvarande laget har inte kommit lika bra överens med de legendariska guildkaptenerna som deras föregångare.

Det är inte hans fel att svenska spelare inte kan hänga med i speltakten i Europa; problemet är att de spelare som bäst exemplifierade hans fotbollsfilosofi har åldrats utanför hans kontroll. Ett lands förbundskapten är den ultimata domaren för fotbollsbehörighet. Han har väldigt lite kontroll över sina egna önskningar, men det är möjligt att hålla honom ansvarig för hur han använder dessa önskningar.

De första åren var bortkastade.Utöver förra årets försök till spelliknande förvaltning, som susade ut i blixtsnabb reträtt på grund av skador och sjukdomar, har årets ansträngningar att verkligen anpassa idéer till material varit fruktbara.

När laget, efter ännu en förlust, överger sina förberedelser inför nästa års Europa League-finaler, saknar dess medlemmar självförtroende och insikt för att inse att de aldrig var nära att vinna turneringen.

Det är en del av Janne Anderssons ansvar att hålla publiken upphetsad, motivera sina spelare och försöka övertyga dem om hans synvinkel. Skillnaden mellan hans analys och entusiasm för utfallet av händelser i det svenska landskapet och spelarnas är slående.

Enligt honom låg Sverige inte “så långt akter” om England som det brukar vara. Istället för att ta upp frågan om exakt vad som inte fungerar i spelet och hur han tror att de kommer att kunna fixa det, är han på vägen till att bli en typ av karikatyr.

En ovärdig fotbollsbagdad Bob, som och hans hemland en gång gav glädje och eufori till svenska folket på ett sätt som nästan glömts bort.Och det är bara början!En facklig chef har rätt att vara på dåligt humör och avfärda alla frågor som ställs till dem som triviala eller påverkade av atmosfären. Men hans hemland.

Alexander Isak Flickvän

Efter publiceringen av ah but dura-brket i den tidigare samlingen på Viaplay kunde han inte avstå från att vädja till Bojan Djordjic att ersätta honom med “hans favorit, Jesper Karlsson” efter detta spel. Av vilken anledning? Till vilken nytta? Hur kan vi vinna, exakt.

Mitt i spelarnas klagomål om att de inte är särskilt bra, använder guildmästaren en av dem som slagträ i en relativt låginsatskonflikt med den högerorienterade tankesmedjan. Spelare nämner ett utbrott av glädje på planen; finns den kvar hemma hos Janne Andersson? Är det verkligen så långt för honom att vilja försvinna? Efter ett fall i sin Stockholmslägenhet drabbades Peder Fredricson av en bruten näsa.

Han var tvungen att tillbringa två nätter på sjukhuset innan han kunde skriva ner något.Efter OS är det nu OS-hjälten som drar igång. Jag kunde ha brutit en nagel om jag verkligen ville. Efter att ha blivit försäkrad om att det inte var fejk slappnade jag av rejält, som stjärnryttaren till Expressen uttrycker det. Peder Fredricsons och hans häst, Que Sera, var i täten inför kvällens tävlingar på Stockholms Olympiska stadion.

Fredricsons skadades i en olycka och fördes till sjukhus i ambulans. The House of Que Sera har fastnat.Hans fru, Lisen Bratt Fredricson, avslöjade i måndags att den femfaldige OS-medaljören hade skadat hennes nacke.Det är inte något grovt; Röntgen visade att det var sant. Men nu måste de använda magnetröntgen för att kontrollera ligament, artärer och andra organ, sa hon.

Efter två nätter på sjukhuset kunde Peder Fredricsons skriva hem. I detta förstapersonskonto beskriver han vad som hände innan tävlingen.Våren i Que Sera är för långsam och dimmig. Nya Karolinska sjukhuset i Solna är dit Peder Fredricson fördes.Där är ring 51-A omhändertagen av medicinsk personal från söndag till tisdag.

Peder Fredricsons första ord

Expressen pratade med honom på torsdagskvällen.Det finns inget kroniskt smet på mig; Jag är pigg och säker på mig själv; Jag kan gå vart som helst. Enligt Peder Fredricson “mår jag nästan överraskande bra.”Det verkar för mig att jag inte blev så rädd som jag gjorde då. Jag var mer så att jag inte ville att det skulle vara värre än det var. Jag fick utmärkt hjälp och en ambulans kom snabbt.

Enligt Royne Zetterman, “Sg riktigt illa ut.”Innan detta hände hängde VM-fångaren Royne Zetterman med Peder Fredricson vid kraschen och han sa till SVT Sport, “Jag tror att han såg riktigt jävla illa där ute.” Han sa det rakt ut: “Jag har en bruten näsa, ring en ambulans, ge mig lite smärtstillande medicin.”

Peder Fredricson, skriver för Expressen, säger:

Något var definitivt i min hals, och jag visste det på en gång. I så fall bör man inte överge skeppet. Jag kände mig skyldig över att ha gjort något fel som kunde ha orsakat irreparabel skada.Hur dumt betedde du dig? Jag kunde ha brutit en nagel om jag verkligen ville.

Jag blev väldigt lugn efter att jag insåg att det inte var en bluff. När det kommer till återhämtningstid gör det en enorm skillnad. När jag insåg att jag kunde springa på fötterna och benen kastade jag försiktigt mot vinden och lät mig bli förlamad.Enligt Fredricson “finns det inget hopp för framtiden.”

Inför nästa undersökning av nervsystemet vill Peder Fredricson dock inte diskutera framtiden. Det händer var 14:e dag.Jag känner absolut ingen oro inför framtiden. Jag är helt säker på att jag kommer att bli helt omgjuten. Jag kan inte förutse hur länge rehabiliteringen kommer att pågå. Jag har bestämt mig för att inte tänka på hur lång tid det tar innan jag sätter mig på en hästrygg igen. Det finns inget jag kan göra för att ändra på det.

Det är så det kommer att bli. Jag vill använda tillfället för att önska alla i häst-Sverige, bland mina fans, vänner och arbetskamrater, en underbar sommar. Och tack till den underbara medicinska personalen.

Peder Fredricson har vunnit ett flertal priser under sin karriär, inklusive guld- respektive silvermedaljer för Operativsystem och Virtuell Maskin. Men jag kommer att behöva sitta ute några turneringar. Mitt primära fokus kommer att fortsätta att utvecklas även under sommaren.Nu när hon har haft lite tid att reflektera över sitt förslag är det tydligt att Frida Karlsson är nöjd med den lösning hon.

Alexander Isak Flickvän
Alexander Isak Flickvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!