Alba August Pojkvän

Sprid kärleken
Alba August Pojkvän
Alba August Pojkvän

Alba August Pojkvän – Trots att hon har varit med på många filmfestivaler är det ingen i Stockholm som känner igen henne. Möt Alba August, skridskoåkaren som alltid har drömt om att spela heta kvinnliga roller. Det ligger ett trasigt fordon på vägen. När en annan tjej kommer fram reser hon sig upp, tar hem den skadade och matar dem med safflorte och tjur. De slår sig ner i en soffa för att ta en tupplur.

August dunkar i bordet i Alba. Hon började agera tillsammans med sitt äldre syskon och pappa i korta filmklipp när hon fortfarande var ett litet barn. Barnen kom på idéerna och spelade rollerna, medan pappa hjälpte till med storyboards, manus och filmning.

Albas pappa, Bille August, är regissören. Hans mamma, Pernilla August, är skridskoåkare. Asta August, hans storasyster, är skridskoåkare. Björn Gustafsson, hennes kusin, spelar saxofon. Alba Augusts liv har präglats av film och scen som en stadig röd tråd.

Men filmindustrin är mycket mer än bara glitter och glamour; Det är också ett krävande och ofta otacksamt yrke.Man kan inte ta någon för given när man är en del av en familj med många syskon. Det hade varit en annan grej om alla hade gått vid arton och börjat jobba med sina läxor. Jag tycker att det är viktigt att prioritera att umgås med nära och kära framför att gå på sociala tillställningar, säger Alba, medan hon stoppar i sig en tallrik niçoisesallad på restaurang Taverna Brillo på Stockholms Stureplan.

Alba August, 26 år, föddes i Köpenhamn men växte upp och är för närvarande bosatt i Stockholm. Hon är flytande i både danska och svenska. Men det var som ung som hon lärde sig dansa på Den danske scenekunstskole. I Netflix-serien The Rain, ett äventyrsdrama som utspelar sig i ett dystopiskt Skandinavien, får hon använda sina danskunskaper som en av programmets huvudkaraktärer, Simone.

Säsong ett var ganska tråkig. Det gick utan problem. Så fort Netflix tryckte på den gröna knappen var allt du kunde göra att knåda bröd. Det var svårt att hänga med i takten i The Rain, Netflix första skandinaviska serie, eftersom inget liknande hade gjorts i Danmark, vilket Alba noterat. När hon demonstrerade hur hon samlade den flytande ltsasgrejeren använde hon mycket arm- och handgester.

Jag hade ingen aning om hur saker och ting skulle se ut på tv. Du står framför en grön skärm när de spottar ett stick i din motståndares panna och säger: “Låtsas som att ett ofarligt virus är på väg att dyka upp här; då sätter vi på effekterna.”

Däremot tycker hon att män som spelar skateboard idag behöver lära sig att gilla det höga tempot.
Netflix produktion i Skandinavien förväntas öka. I så fall är det maximala antalet taggar som gäller 2. Medan föreställningar av The Rain pågick i Köpenhamn uppträdde Alba i en av sommarens största svenska filmer, Quick, i Trollhättan.

Hon hoppar fram och tillbaka mellan fiktiv äventyrsdystopi och verklighetsbaserat kriminaldrama. Filmen fokuserar på en av de största rättsskandalerna i samtida svensk historia: rättegången mot Thomas Quick. En kannibalistisk bybor som avrättades för åtta mord och upptäcktes vara 25 år gammal. Det enda var att hans uppfattningar var låga. Journalisten Hannes Rstam och forskaren Jenny Küttim följs genom hela filmen när de minutiöst kartlägger hela Quick-fall-fenomenet.

Det bästa instrumentet jag någonsin haft är Quick. Att arbeta med Ondskan-regissören Mikael Hfström och få möjligheten att spela tillsammans med Jonas Karlsson, som har varit en av mina största influenser ända sedan hans roll i Livet är en schalger, var en oerhört berikande och njutbar upplevelse. Att arbeta tillsammans med lärare är en dröm som går i uppfyllelse.

Jag var tvungen att lära mig mycket om det svenska rättssystemet, skum journalistik och Quick-fallet för att passa in. Jag har haft många bra samtal med den riktiga Jenny, som har vuxit till att bli en av mina största förebilder.

Jag håller med, det var det. Men jag tror att oavsett hur mycket tid du lägger på research eller samtal så behöver du bara dyka upp i timmarna och vara där i mötet med dina medspelare när du är välpositionerad på banan. En mycket anmärkningsvärd karaktär dyker upp vid den punkten. Att spela karaktärer baserade på riktiga människor är inget nytt för Alba. 2018 porträtterade hon Astrid Lindgren i en biografi av författaren. Redan under föreställningen sprang hon på sin gamle vän Björn Gustafsson.

Alba August Pojkvän

Vi var ett charmigt gäng svenskar och danskar på föreställningen i en liten stad i Tyskland. Det var en förvånansvärt bra kemi mellan mig och Björn, och kanske gruppen som helhet. Sedan började vi umgås för huvudevenemanget. För mig var det så tydligt som det kunde bli.

Det var inte alls självklart. Vi hade ingen aning om var vi ville bo på riktigt. Lösningen hittades i det. Att hitta hem, veta var man vill vara, är svårt enligt mig. Den lilla “Kvitten” som jag har blivit vill helst att jag ska hålla mig nära nu. Att bo i Stockholm är en dröm, och allt här är så vackert.

Jag kan nu se staden med fräscha ögon, Alba fotograferades igår eftermiddag i Humlegrden och hon verkar inte känna sig malplacerad på restaurangen där hon är nu. Ingen blinkar eller nyser. Alba säger att de flesta av hennes följare bor i Sydamerika och att folk vill ta bilder på henne medan hon är i Frankrike, men i Sverige kan hon vara oberörd.

Ingen här verkar känna igen mig. Även när kollegor frågar vad jag gör och jag informerar dem om att jag är en skeptiker, undrar de fortfarande: “Har du lagt ner något på det?” När jag svarar “En serie som heter The Rain och en film som heter Unga Astrid” blir folk galna. Frågan, “Va, var det du?” Folk känner på det hela taget inte igen mig.

“Jag vill bli sedd som perfekt och vara perfekt på samma gång”, sa Alba August. Det finns många ungdomar som tittar på The Rain, så det är viktigt för Alba att försöka ge ett gott exempel.
Det är tufft; Jag vill framstå som en operativ perfektionist men allt jag verkligen vill göra är att utmärka mig.

Det är alltid spänning där. Jag lägger mycket kraft på att försöka se bra ut, men jag tror att utseende är något man lugnt kan bortse från. Det här är en modetidning och klädbranschen är den bästa av de bästa. Jag har ingen aning… Mitt humör är dåligt för det mesta. Jag skulle vilja genomföra den här intervjun, men jag vill helst inte uppmuntra folk att gå ut och köpa mer kläder (även om jag skulle älska att uppdatera min egen garderob).

Jag bär bara snygga och bekväma kläder när jag är på dygnet. Jag bär mest kläder på vintern. Klibbiga skor med en rynkig hoodie. Jag älskar mönster och färger på sommaren, men vad du än hittar på måste vara funktionellt också. Alla mina kläder och skor ska vara bekväma för cykling och långa promenader.

Du och din mamma var nyligen en Rodebjer-modell. Ja, det var riktigt häftigt. Min mamma var äldst och störst av oss alla, men snällast om du frågar mig. Att Carin valde att ta med oss ​​två gjorde att presentationen kändes mer som en show. Det var några riktigt imponerande grejer. Carin Rodebjer är mer än bara en designer; hon är också en begåvad artist. Jag blev omedelbart slagen av hennes värme och vänlighet första gången vi träffades.

Nu när Exuviance skickar mig gratisprover kan jag inte låta bli att le. Jag har alltid smetat på handkräm och bodylotion innan sänggåendet. Och jag sliter mitt hår här borta. Jag måste hålla med dig där. Så tråkigt, det. Min kosmetolog varnade mig för att mitt långa hår skulle se distraherande ut på närbilder, men jag försäkrade henne att det inte var det. Första gången sa jag “nej”, men när de frågade igen kunde jag inte hålla mig. Och vid det här laget har jag ingen direkt mustasch.

Det kan du ge dig på! Jag har precis spelat in en pilot för en film i Danmark, och skådespelerskan i rollen som min mor var minst sex decennier äldre än jag. Att kastrera alliansen skickar budskapet att det inte är okej att behandla äldre kvinnor som om de vore unga flickor. Alla kvinnliga skridskoåkare delar ett gemensamt drag – viljan att vara attraktiv. Jag tycker att tanken på att behöva leva för evigt är utmattande och skrämmande.

Alba tycker att det är utmanande att hålla koll på filmer hemma eftersom det alltid är något störande på gång. Därför springer hon flera gånger i veckan. Hon ser nästan varje film som släpps (“Man sls av hur f historier det finns om kvinnor”). Musik är en annan passion för honom. Hon sjunger, stickar och tycker att vuxenhobbyer är viktiga.

För att få höra något… Jag ska surra! Det jag hoppas kunna åstadkomma med film är att hjälpa människor att bättre förstå sig själva och sina relationer. Sedan insåg jag hur mycket jag tycker om själva filmskapandet. Det är en tung känsla när jag kliver in i en roll och gör en scen där jag känner mig hundra procent hemma. Och jag tror att när du väl har lyckats bero på någon en gång, kommer du att vilja göra det igen.

Jag har ingen aning om vad som kommer att hända efter att vi har spelat klart in The Rain för nästa säsong. Det finns inga spikar i mina skor. Det kan vara otroligt roligt, eller så kan det vara tråkigt och fylla upp din kalender helt. Det är ganska osäkert.

Men det finns spel jag verkligen vill spela och historier jag vill vara med och berätta. Gå runt och lyssna på riktigt bra musik. Jag kunde höra Alex Schulmans röst tydligt. Var inte en idiot och bränn mina brev. Jag anser mig vara riktigt okunnig när det kommer till min egen arv.

Alba August Pojkvän
Alba August Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!