Marcus Och Martinus Mamma Död

Sprid kärleken
Marcus Och Martinus Mamma Död
Marcus Och Martinus Mamma Död

Marcus Och Martinus Mamma Död – Vilket år! Vi har haft en fantastisk tid över hela Europa och USA. Vi har spelat för den svenska kronprinsessan, spelat in nya låtar i Los Angeles, gjort många intervjuer och TV-framträdanden och träffat tiotusentals av våra hängivna fans. I den här boken delar vi våra bästa ER-perspektiv med dig. Om du läser det här är du förmodligen väldigt viktig för oss.

2012 vann de den norska motsvarigheten till Lilla Melodifestivalen, och deras dunderlåt “Elektrisk” har sedan dess fått tredubbla platina och visats mer än 7,5 miljoner gånger på YouTube. Och nu har även Sverige en.2016 släppte de albumet “Together” och den medföljande “The Together Tour”, för vilka biljetter sålde slut på 14 minuter över hela världen.

Runt 300 bilder från det gångna året visas i Our World, inklusive “bakom kulisserna”-bilder, studiobilder, konsertbilder, bilder från deras personliga klippbok och mycket mer.Marcus & Martinus: Our Story, deras första bok, kom ut sommaren 2016 och har redan sålt i över 47 000 exemplar.

Enligt TT tog “Air”-bidraget av Marcus och Martinus Mello hem det största priset vid den tredje genretävlingen som hölls på fredagskvällen. I en undersökning bland slumpmässigt utvalda medlemmar av den svenska allmänheten fann Melodifestivalklubben att norska tvillingparet hade högst röstandel, 45,5 %.

Enligt nyhetskällor har Nordman varit ett populärt andraval, men gruppen slutade trea i allmänhetens förtroendeomröstning med 10,7 procent av rösterna. Paul Rey å sin sida ogillas av endast 19,4 procent av besökarna i Lidköping.Fynden bör tolkas med försiktighet eftersom de saknar statistisk säkerhet. Förra veckan hade omröstningarna varit “fel” och fanfavoriten Theoz tog sig inte till finalen, men i den första revanschen slogs båda finalisterna ut.

Marcus och Martinus Gunnarsen, två norska bröder, båda 18 år gamla, blev kända i Sverige efter släppet av deras 2015 album Elektrisk och deras 2016 album Girls. När deras framgångar blev officiella turnerade de landet runt och stannade till på platser som Lotta på Liseberg och Allsong på Skansen.

Ändå började de norska tvillingarnas musikaliska resa faktiskt långt tidigare än då. To Drops of Jupiter vann Melodi Grand Prix Junior 2012, vilket är motsvarigheten till Eurovision Song Contest för barn.Marcus och Martinus första studioalbum, med titeln “Hei”, debuterade på toppen av de svenska albumlistorna och låg kvar där i 126 veckor i följd efter utgivningen 2015.


Elektrisk och Årets Nykomling på Spellemannprinsen. Året efter släppte de sin första engelskspråkiga singel, Girls, i samarbete med Madcon. Efter singelsläppet kom Marcus och Martinus andra album, Together, och det blev snabbt en fantastisk succé i hela Skandinavien och hamnade på de främsta platserna i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Estelle blev övermannad av Marcus och Martinus.Det norske tvillingduon har spelat mycket I Sverige, s var nöjesparken tvungna att stänga sin entré när de 2016 skulle gästa Liseberg. Många turister som hade gått mer än en mil mot slutet av sin resa kunde inte komma in på grund av att trycket var så högt ställt. Marcus och Martinus deltog dessutom i Estellas idols 40-årsfirande på Borgholm, Sverige.

Marcus Och Martinus Mamma Död

Trots tvillingars enorma framgångar i Sverige har de varit högljudda om popduon och hållit sig undan rampljus.Om man ska tro på deras Instagram är de väldigt aktiva och bilder kan ses på dem som gör saker som att vandra, fiska och simma. De delar intresset för fotboll och tävlar i Mosjeen IL Fotball League. De lägger upp uppdateringar på Instagram när de deltar i olika sportevenemang.

Nya satsningar från Marcus och Martinus

Och de har hållit på med den också. Norska tvillingar har sagt att Coronation Crisis har komplicerat deras liv, men de är just nu aktuella med ett helt nytt album med titeln Love you less. Till norska TV-bolaget NRK: “Det är så fantastiskt att vara tillbaka med ny musik”, utbrister Martinus sin spänning. nordiska tvillingarna har nått vuxen ålder, och med det kommer viljan att gå vidare till att göra musik för vuxna.

Det är ett litet steg mot vuxen ålder, men vi skjuter fortfarande på alla cylindrar. Vi försöker vara oss själva, även om det tar lite längre tid, sa de till tidningen. Marcus och Martinus Gunnarsen heter vi. I vårt hem i Trofors, Norge, hittar du en familj på fyra: två systrar, en bror, en mamma och en pappa. För att uttrycka det på ett annat sätt, vi är i tjugoårsåldern och vi lever i en nian. Vi är bara två vanliga mördare.

Absolut inte normen. 2012 triumferade de i den norska versionen av Lilla Melodifestivalen, och deras dunderlåt “Elektrisk” har sedan dess fått tredubbla platina och visats över 20 miljoner gånger på YouTube. Och nu har även Sverige en.Sommaren 2016 utropade Sverige sig självständigt.

Kaos och publikrekord gjordes på deras konserter på Liseberg och Gröna Lund, och deras avslutningsföreställning på Allsng p Skansen blev också en stor succé. De besöker Globe i februari, och biljetter till din show såldes precis slut på 14 minuter. Här är äntligen den efterlängtade illustrerade boken om Marcus och Martinus otroliga framtidssaga, deras alldeles egna historia, komplett med bilder från mördarnas personliga album, intressanta trivia och faninskickade berättelser och bilder.

Marcus Och Martinus Mamma Död
Marcus Och Martinus Mamma Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!